[]

freelance.com'dan kendine google adsense site yaptıran?

Var mı?

Hocam, bu sitelerde mesela "Google adsense blog that generate 5-10-15-20-25...100$ per day" gibi ilanlar çok. Bunu yaptıranların sayısının çok olması gibi, yaptırdığı kişilerin yorum sayfasına da "çok başarılı, bir daha çalışmak isterim" gibi iletiler yazan da çok.

Sizce böyle bir site güvenli olur mu? Yani, böyle bir site için 150 doları gözden çıkarabilir miyiz? Google adsense hesabı kapatsa(illa ki bir yamukluk olduğunu sezecekler), -komik gelebilir-, hesap sahibini mahkemeye flan verebilir mi?

Bir bilen varsa, ne söylerse kar dostlar.

Not: Bir ilanda adam günlük 70-100 dolar getiri sağlayabilecek bir site istiyordu, bunun için de ödeyeceği rakam 500 dolar civarında. Bu siteyi yapan adamlar mal mı da sitenin getirisini bırakıp daha az ücreti tercih ediyorlar, garanti olduğu için mi?

Teşekkür ederim şimdiden.

 
normalde bu tür siteler 10 aylık parasına satılıyor. ayrıca siteyi sürekli güncel tutmak zorundasın ki google'daki yerini kaybetmesin. tabi bir de sen siteyi aldıktan 2 gün sonra banlanma ihtimali de var. yani çok çok riskli.


  • emrag  (21.11.11 21:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.