[]

Tik atmadığım yorumların sahiplerine üzülüyorum. Sorunlu muyum ?

Burada bir şey sorduğum zaman 3 cevap geldi mesela, ikisi yardımcı oldu üçüncüsü olmadı. o adama tik atmamaya içim elvermiyor lan. adam uğraşmış düşünmüş cevap yazmış, ben de hiç siklememişim. olur mu öyle ?

var mı başka benim gibi böyle aşırı duygusal ?


 
sen gene iyisin yardımcı olduğumuz insanlar cevabını alan adamlar tik koymuyo kimseye onların yanında sen meleksin :D


  • semson  (01.11.11 00:08:56) 
@semson haklı bazen bakıyorum, sorulan soru var cevap var, cevaba bide teşekkürler diye cevap verilmiş üstelik, tik yok ama o an tıklıyorum umarsızca belki benim tikim işler diye ama olmuyor işte :(


  • trajikomix  (01.11.11 00:11:21) 
tik atarken "okudum"u bilgilendirmek amacıyla tik attığınızı düşünün. Ama tik sitede "cevap bu" olarak iş görüyor. Ben hemen herkese tik atıyorum.


  • sormaya geldim  (01.11.11 00:12:02) 
mesela bir sorun vardır 3 çözüm sunulur. Biri işe yaramaz, diğer ikisi işe yarar. O zaman yanlış cevaba da tik atarsan senden sonra o sorunu aratan kişileri yanlış yönlendirmiş olursun. Burada bir sürü soruya cevap veriyoruz diye her dediğimiz doğru çıkacak hali yok. O yüzden tik atmamaya üzülme sonuçta birine tik atmayınca ona bir zararı dokunmuyor. Prim usulü çalışmıyoruz burada.


  • darknum  (01.11.11 00:24:30) 
sordugum her soruya verilen cevaplara yüzde 99 tik atmis bir adamim.

gecen gün bir dingil soru sormus, 20 küsür kisi cevap vermis, kendisi 8. cevaptan sonra aciklama yapmis falan.

mal herif bi tek kendi verdigi aciklamaya tik atmis.


o andan itibaren anladim nasil bi ortamda oldugumu.

tik atmadigim eleman varsa mesaj atsin direk atayim tikini.
  • keseci  (01.11.11 00:25:01) 
buna tik atmazsan küserim :/


  • cro magnon  (01.11.11 00:25:19) 
kesinlikle öyle. ayıp olurmuş gibi geliyor bana da. :)

ama mesela ''bir saat önce bi şarkı duydum radyoda..şöyle oynak bişeydi..neydi ki bu?'' gibi bi soruda da o tiki koydugumuz an gerçek cevaba ulaşamayadabiliriz. yine de ayıp ya..evet. :)
  • ewereste  (01.11.11 00:42:14) 
sorudan soruya değişir. meselam bi şarkı sorusu diyelim 3 yanlış tahmin, biri doğru tahmin. tabiki doğru olanı işaretliyoruz. yanlışı işaretlemek doğru olmaz. olur mu? amma messelam kullanıcıların fikrini soran bir soru varsa hepsi işaretlenebilir. neden? çünkü hepsi kendince doğru olabilir.

yanisi spesifik bir cevap aranıyorsa tik atmamak sorun değil ama her tür cevap uyuyorsa tiklemek iyi olur.
  • asdasdas  (01.11.11 00:47:58) 
hiç tik atmayanlara arada kızsam da şu durum kadar sinirimi bozan şey yok bu duyuruda. diğerleriyle aynı cevabı veriyorum, adam onlara tik atıp benim cevabımı umursamıyor bile. bana garezi var diyeceğim ama tanımam etmem. böyle olmaktansa sen hep böyle aşırı duygusal olmaya devam et, boşver, en güzeli kardeş.

www.eksiduyuru.com
  • dento  (01.11.11 01:40:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.