[]

kız sorusu

aşk konusunda yüksek yüksek ihtisaslar yapmış duyurucular, merhaba.
ikili ilişkiler konusunda çok başarısız bir er kişinin sevgili yapma konusunda izlemesi gereken adımlar nelerdir?

-----

bir gönüllü kuruluşun eğitiminde tanıştım bir bayan kişisi ile. tramvaydan indiğimde elinde bir kitap olduğu için, siz de mi xxx.e gidiyorsunuz diyerek selam verdim. yanında bir arkadaşı vardi, eşlik edebilir miyim diye izin aldım ve yolu beraber yürüdük.

eğitim sırasında arkadaşı başka bir yere gitti,ben kimseyi tanımıyorum, o da pek sessiz. o sebeple muhabbet oluştu aramızda.

eğitime katılan tüm vatandaşlar olarak mail adreslerimizi ve tlf. numaralarımızı bir listeye yazıp birbirimizle paylaşmıştık. ertesi gün facebook.ta arkadaş olarak ekledim, kabul etti.

benim okulumda okuyan bir arkadaşımız vardı. arkadaş değil sadece tanıdk ismini biliorum o kadar. ona selam yollamamı istemişti. selamını ilettim, onun da sana selamı var mealinde bir mesaj attım face üzerinden ertesi gün. sonra gönüllü kuruluşla ilgili, gittin mi oraya, napıyorlar ne ediyorlar mealinde başka sorular sorarak hafiften bir muhabbet aralamak istedim. mesajlaşmak yerine tlf. etmeyi tercih ederim. müsait olduğuna karar kıldığım bir anda tlf ettim ve yaklaşık 5 dk muhabbet eyledik. c.tesi günü görev alacağım ve onun da merak ettiği bir organizasyon.a davet ettim onu. çok sevindi lakin o gün bir arkadaşının geleceğini söyleyerek kabul edemedi.

sevgilisi var gibi değildi, yani hareketlerinden anladığım kadarı ile. ölçüt olmadığını biliyorum ama facebook.da ilişkisi yok olarak yazıyor.

yaşlar 19 bu arada, değerlendirmeleri ona göre yapın, ikimiz de öğrenciyiz.

geçen tlf ettiğimde bahanem davetti. şimdi dışarı çıkarmak istesem ne demeliyim? nasıl yapmalıyım o teklifi? bu arada kızlarla iletişim kurmakta herhangi bir problemim yok ama arkadaşlık ve sevgililik arasında hareket etmekte büyük problemlemlerim var. sevgili olmak istediğim kız birden arkadaş hatta kanka dost muhabbeti yapınca etkisiz hale geliyorum.

(sevaplı soru+ tik)

 
seviyorsan git konuş bence... ha pardon o yapılmıştı zaaten..

o zaman ara doğrudan yarın napıyorsun diye sor...
  • skywalkeremre  (28.10.11 14:07:06) 
abicim 19 yaşındaki bi kızın aklı bir karış havadadır. sana ilgi duyuyorsa sadece iletişimi koparma, kendini belli eder o. yok bi sinyal alamıyorsan hiç kasma bence. ama yok, sinyal alamadığım halde bırakamıyorum dersen git konuş, alacağın cevap değişmeyecek ("ben seni arkadaş olarak görüyorum", "ilişkiye hazır değilim", "sınavlarım var okul falan", "psikolojim bozuk" etc)

ama ilgisi varsa sana, dediğim gibi belli eder, bir şeyler sormana/teklif etmene gerek bile kalmaz.

önümüzdeki 5 sene içinde bunu zaten kendin fark edeceksin.
  • gonion  (28.10.11 14:17:44) 
sevgilisi olsa bu kadar yakınlık göstermezdi,
bence doğru yoldasın anlattığına göre son derece düzgün başlayan bir tanışıklığınız olmuş,
eğer yakın zamanlarda bir etkinlik varsa davet et yoksa facebookdan durumunu takip et yorumşlar falan yap resimlerine muhabbeti koparma belliki onunda hoşuna gitmiş seninle görüşmek,
Bence sor tekrar kuruluşa ben gidiyorum sen gelecekmisin diye ama zaman verme şu sıralar falan de senin geleceğini bilirse hayır demez önemli bir işi yoksa mutlaka gelir o zmanda görüşme sırasında bi yere bi kahve içmeye davet edersin konuşursunuz
ha akşam geç oluyo çıktığımızda dersen erken buluşur gene muhabbet etme fırsatı bulursunuz
oda olmadı evine yada bineceğin araca kadar eşlik etmek için izin iste yolda sohbet şansı bulursun
  • basond  (28.10.11 14:20:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.