[]

Ford fiesta neden bu kadar popüler?

nereye baksam fiesta. neden bu kadar çok tuttu? beğeniyorum evet, yoksa algıda seçicilik mi?

fiesta hakkındaki görüşleriniz...


 
algıda seçicilik banko. almayı düşünüyosun sen de sanırım belli :) son kasa bu aralar moda gibi oldu ama evet renginden dolayı pembeye yakın bi rengi var kadınlar bayağı sevdi onu. çevremde onu kullanan iki arkadaşım var renginden dolayı almışlar. bizim gibi motor hacmine bakmıyolar veya ulan ne gazlarım bunla ne aralara girerim demiyorlar sanırım :D


  • tatarcan  (25.10.11 21:32:03) 
tasarımı süper. 30-35 milyara spor bir arabaya biniyorsun gibi...


  • schizophrenia  (25.10.11 21:36:33) 
Bana göre şu an tasarım olarak öne çıkan 4 araba var.

Ford Fiesta
Opel Astra
Bmw 5 serisi
Range Rover Evoque...

hepsi de kendi segmentlerinin en baba tasarımına sahip araçlar. Şahsen ben alacak olsam bu 4ünden birini tercih ederdim.
  • skywalkeremre  (25.10.11 21:37:39) 
bence süper bir araba. ve evet siyah olanı çok şık aga.


  • baldur  (25.10.11 21:45:45) 
dışı seni içi beni yakar cinste bi araba aslında. ama tipi ve meşhur elektrik kırmızı renginden dolayı tercih ediliyor öncelikle. sonrasında da b sınıfı olmasına rağmen c sınıfı donanımına sahip olması ve aynı donanımı sunan rakiplerine göre (polo vs) daha uygun fiyatlı olması. (gerçi 2012 modellerine bi fiyat bindirmesi yaptı ford ama aralık filan gibi ucuzlar muhtemelen)


  • i was me but now he s gone  (25.10.11 21:48:09) 
renklerı cok güzel sadece bıldıgın bu dişiyim.


  • cmr_sa  (25.10.11 22:00:06) 
bahsedilen yeni kasa fiesta ise beni çok hayal kırıklığına uğratmış bir arabadır. 2006 fiesta kullanıcısıyım ve arkadaşımda 2010 modeli vardı test ettim. arabadan indiğimde dış görünüşüne aşık olduğum bu arabanın aslında bom bok bir araba olduğunu görünce büyük hayal kırıklığı yaşadım. arabada bir kere görüş alanı çok kötü!!! ve 2006 arabam o an bana daha geniş bile geldi gerçeği nasıldır net bilgim yok. ha iç dizaynı, kullanılan malzemenin kalitesi, direksiyon fonksiyonelleri çokta kötü değil ama dış görüşünüşü mükemmel bir arabaya yakışmamış. param olsa 2006 ı satıp asla ve asla almayacağım bir araba olarak cümlemi bitiriyorum.


  • bulamıyorum  (25.10.11 23:20:31) 
yenileri hoş görünüyor, teknik olarak nasıl bilmiyorum,
2005 fiesta kullandım onla ilgili söyleyebilirim. beni de, arada bir kullananları da şaşırtan iyi bir arabaydı. beklentim olmadan almıştım, tipini de beğenmiyordum zaten ama gerçekten iyi bir araba çıktı. sorunsuz ve kolay kullandım, hiç arıza çıkarmadı, yamuk yapmadı, iç hacmi beklediğimizden geniş çıktı, 7-8 kişi bindiğimiz oldu (birisi apaçi arabası mı demişti).
Sanıyorum bu memnuniyet nedeniyle tavsiye ediliyor olabilir, tipi de güzelleştiği, fiyatı da uygun olduğu için tercih ediliyordur.
  • firez  (25.10.11 23:55:23) 
ucuz dostum. O fiyata alınabilecek pahalı hissiyatı yaratan tek araba galiba. dış görünüş olarak yani.
dizel modelleri üst segment dizellere göre epey bir ucuz kalıyor.

  • chaoslord  (26.10.11 00:20:27 ~ 00:25:35) 
tam bir bayan arabasi, ufak, hesapli, cok yaktigini da sanmiyorum. tasarimi da guzel. ancak motor olarak zayif(mis) ve kücük.


  • sage  (26.10.11 12:05:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.