[]

neden kafam kadar cep telefonu kullanıyorsunuz?

neredeyse bilgisayar yerine kullanıyor, oyun, internet, müzik, sörf vs her şeyi neden cep telefonu denilen cebe sığacak ebatlarda olması gereken ve alo demek icin kullanılan aletlerle yapıyorsunuz? cep telefonu dediğin şöyle olur; img9.imageshack.us
siz ise şunu kullanıyorsunuz; static.shiftdelete.net
bilgisayarsız sokakta yapamıyor musunuz mesela nedir yani sebep cok merak ettim?
bir de bütün cep telefonları şişman ya da çok erkeksi yani prostat mı bu kadın icin kibar renkli bir şey yok mu?
avcunuza nasıl sığıyor bi kere? hadi avucuna sığdı cebine nasıl sığıyor? :)) çok dertliyim.

 
sığıyor :) mail geliyor cevaplaman lazım, otobüs bekliyorsun otobüs saatine bakıyorsun, hava durumuna bakıyorsun, twitter a bakıyorsun, facebookta biri yorum yapmış mı ona bakıyorsun, fotoğraf çekip direk sosyal paylaşım sitesindeki profiline koyuyorsun.

gerekli oldu birden meret ne yapalım. eski basit günleri özlemiyor değilim.
  • wessago  (21.10.11 18:50:45) 
kafam kadar diyerek koyduğunuz resim aslında iş telefonu olarak tasarlanmış ve satışa sunulmuştur. yani daha da kafam kadar telefonlar var mesela samsung un son serileri o şekilde. toplumda artık kendiliğinden bir auto control oluştu. cepten facebook'a giremezse ölecek hastalığına yakalandı herkes. Avrupa'da adamlar hala ericsson'un dededen kalma telefonlarını kullanıyorlar. Ama bizimkilerde bir gösteriş ki sorma.


  • pipbull  (21.10.11 18:54:12) 
klavyesi olması daha kolay yazmayı sağlıyor belki ondan olabilir.


  • kahin ahtapot paul  (21.10.11 18:57:01) 
qwerty klavye olduğu rahat rahat sms yazabiliyorum.
maillerime bakıyor, cevap verebiliyorum. bilgisayarım yanımda değilken bile powerpoint sunumu hazırlayabiliyor, word'de makale yazabiliyorum.
ayrıca bence büyük telefonlar daha güzel. ele avuca geliyor, çantada kaybolmuyor.
  • kayranin kedisi  (21.10.11 19:12:12) 
kendi adıma olay facebook, twitter değil. harita ve sözlük (yurtdışında yaşadığım için) başlıca kullanım alanlarım, bir de bazen önemli bir e-mail bekliyor oluyorsunuz mesela işiniz kolaylaşıyor. cebimde telefon taşımıyorum ama e71 kullanıyorum ve pek öyle devasa olduğunu düşünmüyorum.


  • fotrsapka  (21.10.11 19:22:39) 
pipbull gayet iyi özetlemiş. şimdi ortalık sinemada tiyatroda bile iki saatçik olsun şu meretten kopamayan, zırıl zırıl çaldıran, konuşan, hatta konuşmak için salondan çıkıp o arada dikkat dağıtan tiplerle dolu. bu alet icat edilmeseymiş cümleten çatlayacakmışız meğer.


  • saatgeceninonikisi  (21.10.11 19:39:30) 
kitap okuyorum o tabak kadar olan telefonla.


  • exodia  (21.10.11 19:56:32) 
özellikleri fln geçtim en önemlisi elini attığında cebinde olduğunu hissedebiliyosun. 8310 kullandım uzun zamanlar boyu ve kaç kere kayboldu aha bu sefer kayboldu diye tırstığım oldu, telefon değil ama hattı kaybetme korkusu var. büyük telefona geçtikten sonra telefon cebimde olmadığı an boşluğa düşüyorum, laan telefonum nerde diyorum ve sorun halloluyor.


  • trajikomix  (21.10.11 20:37:52) 
3g li bir telefona sahip değilim, ama isterim. şöyle ki; facebook'la işim olmaz öyle dışarıda ama otobüs beklerken falan boş boş etrafıma bakacağıma internete girip komik bloglara falan baksam, e-kitap okusam, oyun oynasam fena olmaz hani.


  • r_u_h  (21.10.11 21:21:01) 
acil öğrenmem gereken bir şey olduğunda ekşi duyuru'dan sorabiliyorum hemen.


  • xenophobe  (22.10.11 00:11:04) 
Gps olarak kullanılır, istediğin zaman internete girebilirsin, müzikçalar olarak kullanabilirsin, oyun konsolu olarak kullanabilirsin, video izleyebilirsin, ajandanı vs. her işini halledebilirsin. Açıkcası iyi bir smart phone sahibi olursan pc'Ye bağımlı olmazsın.

ayrıca 70 milyon insan da benimle aynı fikirde gibi bak, bi sürü şey yapılıyor. alayım bi tane sensation ya da iphone :P
  • klostrofobik orumcek ve saz ekibi  (22.10.11 17:10:53 ~ 17:14:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.