[]

davul fırın

öğrenci evimize fırın alıcaz. mini fırın almak yerine davul fırın alalım dedik. mini fırından aşağı kalır yanı yok dimi davulların da? mesela kek pişer mi? ya da fırında yapılan yemekler bunda da olur mu? elektirikli değil de tüplü alsak dedik daha lezzetli oluyor yemekler diye duyduk. doğru mudur?




 
elektrikli davul fırında herrşey oluyor. çokta güzel oluyor. bitek profiterol yapamadım. o da zamanlayıcısı yok diye çünkü erken açarsan sönüyor profiterolcükler.


  • fuzuli  (19.10.11 18:14:49) 
ya bi de davul değil midi ya da mini fırın alsak nasıl olur? artıları eksileri nelerdir? davul bi de biraz daha ucuz die biliyoruz.


  • dahinnotha  (19.10.11 18:24:01) 
davul fırın yuvarlak. eski kadınlar (ne demekse) alışmış yuvarlak tepsiye. kare tepside ayarları şaşıyor. yoksa başka bir farkı yok. görsel olarak da biraz dandik yapıyorlar. başka farkı yok. bi de geçen burada verilik (gıcığım bu lafa) davul fırın vardı.istanbul. bi araştırın. para vermeyin. (öğrenci evinden idi)


  • ben smyrna  (19.10.11 18:35:29) 
annem fırını olmasına rağmen herşeyi davul fırında pişiriyor, her yemeğin ya da pasta , böreğin çok daha güzel piştiğini söylüyor, fırını sadece yemekleri ısıtmak için kullanıyor, ben de aldım bunun üzerine davul fırın ve gayet memnunum, eksi bi yönünü görmedim.


  • hypathia  (19.10.11 18:36:17) 
şeklini şemalini düşününce belki en ideal ısı dağılımını sağlayan fırın o olabilir. bu sebeple mükemmel pişiriyordur.


  • saatgeceninonikisi  (19.10.11 18:44:52) 
kesinlikle davul fırında pişen yemekler pastalar börekler daha güzel oluyor. mini fırına göre tek eksisi daha fazla yer kaplaması.


  • freddie freeloader  (19.10.11 18:46:42) 
davul iyidir: Davulun etrafında üst ve altta iki adet yuvarlak rezistans vardır alt rezistanslar çukurda olduğu için pek üstleri kapanmaz

mini fırında bu alt ve üstte sinüsal dalgalar halinde sürekli devam eden rezistanstır yerden kazanmak için

davula küçük tencere tepsi koyduğunuzda rezistansların üstünü kapatmadığından yemekler bir nevi pastanalerdeki elektrikli fırın edasında pişer rezistans ile direk temas edilen mini fırında ise bu pişme sürecinde yer yer çiğ kalınan yada az çok pişmiş olan yerler olur mini fırın yerine zaman saatli priz alın (20 ) tl civarında davul kullanın
  • K_U_Z_E_YY  (19.10.11 19:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.