[]

ya cok acayip bi sey oldu

eskiden bi kiz arkadasim vardi evlenecektik falan olmadi tabi..neyse ben ortak eski bir arkadastan kizin yeni soyadini ögrendim. kocasinin adini da biliyordum zaten, facebooktan kocasinin adini soyadini yazdim, böyle bir isim de hesap yok. sonra benim bi tane fake facebook hesabim var orda yazdim elemanin adini, eleman cart diye cikti. adam benim kendi adim soyadimla actigim hesabi engellemis yani. simdi meraklar icerisindeyim bi insan bunu neden yapar?




 
sen onu bulamayasın diye.


  • baldur  (18.10.11 18:38:20) 
facebook hatasıdır. yaaa insanlar artık böyle şeylerle uğraşmıyorlar. sen de teeeee ne zamanda kalmış işleri ne karıştırıyorsun ki. kız evlenmiş barklanmış.


  • kakao  (18.10.11 18:41:06) 
taam da biz o adamla hic tanismadik birbirimizi bilmeyiz. o beni görmedi duymadi, ortak hic bi yanimiz ortamimiz arkadasimiz yok, ben adami bulsam ne olur bulmasam ne olur.


  • keseci  (18.10.11 18:41:39) 
that is not a feature that is a bug

yani "öyle yapmış böyle yapmış" değil. sadece hata.
  • ben smyrna  (18.10.11 18:45:29) 
kız adamın seni bulmasını istememiştir. adamın hesabından seni engellemiştir.


  • unalub  (18.10.11 18:47:11) 
şu an ne önemi var ?


  • orpheus  (18.10.11 19:06:21) 
@orpheus

hocam su an benim icin o kizin hic bi önemi yok. allah mesud bahtiyar etsin, insallah hayatlari boyunca mutlu saglikli olurlar, sadece merak ettim
  • keseci  (18.10.11 19:08:42) 
aynı durumda ben olsam /kocanın yerinde/ bende engellerim. bazı insanlar rahatsız olabilirler, herkes aynı şekilde düşünmüor.


  • efrasiyab87  (18.10.11 19:25:50) 
yapılan şey basit. kız bir ara kocasının güvenini kazanıp zorla yada bir şekilde facebook hesabına girmiş. oradan eski sevgililerin hepsini engellemiş. kocasının tabi ki bundan haberi yok. çünkü düşünemiyorum hani gidipte sevgilisine " bana fb hesabını ver eskilerimi engelleyeceğim sana ulaşamasınlar " demez.

bence o kocaya bir anonymous mesaj ile privacy-block list e bir girmesini söylesin. kısa yoldan kızın uzuun bir ex listesini görmüş olur. hem de hiç olmadığı kadar dürüst bir şekilde.

edit: tabi bence falan diyorum ama şaka bunlar. yapma öyle şey. yine de kızlar çok kurnaz lan helal olsun.
  • wessago  (18.10.11 21:35:55 ~ 21:36:35) 
cevap gayet açık. kız seni o hesaptan engellemiş. yeni bi sayfa açmış, o sayfayı kirlet istememiş.


  • cotillard  (19.10.11 11:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.