[]

İstiklal de mümkün olduğunca az abazan olan gece dans edilicek mekan?

bi cumartesi gecesi kızlı erkekli bi grup olarak şöle zabahlara kadar kimse bizi rahatsız etmeden dans edip kopabileceğimiz istiklal caddesi taksim civarlarında hoş bi mekan arıyoruz. yardımlarınızı bekliyorum.




 
(bkz: araf)


  • mesopotamian  (17.10.11 10:19:36) 
mono


  • removebeforeflight  (17.10.11 10:23:39) 
mono deli gibi kalabalık olur, dans etmek bir yana, ayakta zor durursunuz o kadar kalabalıktır, alkolü de doğru orantılı olarak da pahalıdır.

Araf genelde yunan ve ege müzikleri çalar, müziği hoştur, yabancılar da gider, bira olarak standard 33 lük bardak biraları vardır, daha büyük biraları yok.

Araf'ı tavsiye ederim.

Riddim vardır, giriş erkek için 30 liradır, kadınlara giriş ücreti yoktur, daha çok rnb hiphop çalınır, orası da kalabalıktır.

Sonuç olarak abaza da olsa, yanında bir tane hatunla mekana herkes girebilir, eğer tinerci tipin yoksa, çok über birşey bekliyorsanız reina, sortie sizi bekler
  • bonjurkes  (17.10.11 10:34:03 ~ 10:35:40) 
eğer etraftakı kızları rahatsız eden, öküz öküz, aç aç bakan, yavşaklık yapan adamlar varsa ve bunların genel adına da abaza deniliyorsa, -illa birileriyle epeydir sevişmemiş anlamında kullanmak gerekmiyor bu duyuruda ne anlammda kullanıldığı belli- tabiki de diyecek. çünkü rahat edecekleri insani bir ortam arayışındalar. bunun egoyla falan ne alakası var Allaşkına? Şu duyuru ortamında milleti göt etme peişndekileri hiç anlamıyorum.

Araf'ı tavsiye edeceğim ben de ama sırf cevap gibi gözüksün silinmesin diye..
  • mahnita  (17.10.11 11:44:05) 
Pixie, kesinlikle aradığınız yer Pixie.


  • buf-e kür  (17.10.11 13:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.