[]

kamburluk için

neler yapılabilir?




 
  • sanal hayvan  (08.10.11 23:12:01) 
barfiks!! benim küçüklüğümde olan bi sorunumdu. doktor tavsiyesiydi. kendini fazla zorlamadan... (öle kol kası yapacakmış gibi değil )


  • virgina_rpnzl  (08.10.11 23:12:58) 
ortopedi ve/veya fizik tedavi bölümüne başvurmalı en iyisi. gerekli egzersizleri, tedaviyi uygulayacaklardır.


  • jangara  (08.10.11 23:15:20) 
pilates ile de düzelebiliyormuş


  • ladybug  (08.10.11 23:17:09) 
Gecen birine ozel mesaj atmistim, kopyalayip yapistiriyorum:

annemin oklavasını aldım arkama omuzlarıma koydum ve ellerimi oklavanın üzerine geçirdim dirseklerimden. anlatabildim umarım o hareketi.

duyuru.da görmüştüm bir ara herkes plates demiş. bir başka duyuruda da yogatic.com u önermişler.

bunu bir body sitesinde görmüştüm aklımda kaldığı kadarıyla yazayım. havluyu katla yaklaşık on cm kalınlığına erişsin. yere yat. omuzlarının arkasına gelecek şekilde hizalansın havlu. sonra ellerini ensene getir birleştir. böyle yapıp bir de diyafram nefesi çalışmaları yaptım valla içim bir huzur oldu=)
  • dahinnotha  (08.10.11 23:40:56) 
tabiki de fizyoterapiste gitmeli..


  • alcapon  (08.10.11 23:58:46) 
düz mantık hocam; psikolojin sorunların için psikoterapicilere gidiyorsun, fiziksel sorunların için fizik terapicilere; fizyoterapistlere gitmelisin..


  • alcapon  (09.10.11 00:00:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.