[]

Oss Puan Hesaplayici?

google sonuclarindaki hesaplayici motorlarin hepsi farkli sonuclar veriyor. Osym'nin sitesinde aradim, bulamadim. kardesimin puanini hesaplicaz ve bir arkadasi osym sitesinde oldugunu idda ediyor. var mi? siz nerden hesapliosunuz?




 
osym sitesinde yok iddia eden arkadasınıni icabına siz bakın.

www.ugur.tv
  • rurouni  (16.06.08 13:06:49 ~ 13:07:23) 
osym puantaj kriterlerinde her sene ufak tefek değişiklikler yaptığından dolayı alacağınız puanı kesin olarak hesaplayabilmeniz mümkün değildir. ayrıca sınava giren adayların doğru ve yanlış cevapları da standart sapmayı değştireceğinden puan motorları size bir fikir vermekten öteye gidemez. şu anda internette bulunan puan motorlarının büyük bölümü 2007 oss kriterlerine göre puanlama yapmaktadırlar. aradaki farkı yaratan girilen taban puanlardan kaynaklanmaktadır.

umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz.
  • tannhauser  (16.06.08 14:05:31) 
sınav sonuçları belli olduğunda göreceğin yüzdelik dilim ile geçen sene istediğin bölüme girenlerin yüzdelik dilimini karşılarştırmak en mantıklısı diye düşünüyorum. yani öyle olmalı bana nasip olmadı tercih yapmak hiç :)


  • kofteburger  (16.06.08 15:08:14) 
dogrutercih mi? sabahtan beri ariyorum buldugum en kotusu o oldu.

bi kere netleri 0,5 ve katlari olarak istiyor, kardesimin 3 tane 0.75 li sonucu var. hatta nokta yerine virgul koyunca sonucu degistiriyor...

- (eksi) rep.
  • theli  (16.06.08 15:35:40) 
www.kulturdersanesi.com.tr

www.oss-lgs.com

biz zamaninda kagit kalemle yaprdik bu hesaplari, teknoloji gelisti tabi hey gidi günler hey :)
  • aheste cek kurekleri millet uyanmasin  (16.06.08 15:58:05 ~ 15:58:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.