[]

Apartman boyanmasi

Merhaba iyi akşamlar duyuru sakinleri
Az önce apartman yoneticisi giriş ve merdivenlerin boyatilmasi için 100 lira para topladığını söyledi.hiç bir şey söylemedim konu hakkında bilgim olmadıgı için binada toplam 10 daire var.giriş katında oturuyorum.100 tl lik bu bedeli ben mı ödeyeceğim yoksa ev sahibinin mı ödemesi gerekir ona göre yarın kira ödeyeceğim.bilen birileri yardım ederse çok sevinirim.sehir Istanbul :)



 
abi pek anlamam ama bence ev sahibi verir yada sen verirsin kiradan düşersin miktarı.


  • jedilance  (03.10.11 21:34:55) 
genelde, apartman içi masraflar kiracıya, apartman dışı masraflar ev sahibine aittir. ama bir ev sahibinizle görüşün. çoğu kiracı çirkeftir, ev sahibine kitler her şeyi. çoğu ev sahibi de çirkeftir fakat, kabul eder sonunda, böyle şeyleri.


  • pomolilik  (03.10.11 21:45:38) 
ha bu arada, giriş ve merdiven de olsa, bütün apartman katılmalı masrafa. olmaz öyle bir sen öde. o zaman dersin, üç gün sonra çatı yapılacaksa bana gelmeyin. ve ben burayı boyatırım ama siz buradan geçemezsiniz gibi laflar et bakalım yöneticiye. masraf 10 lira ise sen öde geç, ev sahibiyle muhatap olma. olmadı ev sahibine söyle, yönetici ile görüşsün 100 lira sana kitleyemez. ama tahminim bu masraf 100 liradan fazladır. her daire için 100 liradır.


  • pomolilik  (03.10.11 21:47:49) 
100 lira toplam masraftan arsa payına göre daireye düşen miktardır. apartman boyanması gibi kalıcı işlerin masrafı ev sahibine aittir. ya direkt ev sahibin karşılar ya da sen ödeyip sonra kiradan düşersin, bunu ev sahibinle konuşup anlaşman lazım. ayrıca apartman boya işleri için apartman toplantısında karar alınmış olması gerekir. eğer ev sahibinin boya yapılacağından haberi yoksa parayı ödemeyi kabul etmeyebilir haklı olarak. önce ev sahibinle konuşmalısın.


  • nickyazmaksartmibulamadim  (03.10.11 23:41:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.