[]

Ne yapmalı ?

durumu maddeler halinde yazayım size okunması daha kolay olsun diye,

-bir öğrenci yurdunda +10 kişilik bir odada kalmaktayım
-odadaki tüm elemanlar sessiz sakin mülayim tipler, yatarken ışıktan rahatsız olmayan, sabah kalktıklarında hiçbir şekilde gürültü yapmayan insanlar (hepsi türk, karşılıklı saygı içerisindeyiz yani)
-2 tane de yabancı eleman var, bunların tam zıttı. gece 10 dakika ışık açık kalsa kıyameti koparırlar, sabah da 9'da kalkıp diğer odalardaki kendi ülkelerinden gelmiş arkadaşlarını toplayıp bağrış çağrış içinde muhabbet ederler. ek : yurtta sabahları etüd odası ve spor odaları vs bomboş olmasına rağmen.

-ben; ikinci öğretim okuyan, gece de çalıştığım için sabah 6 yada 8'de yurda gelen bi insan evladıyım. keza benim gibi 1-2 arkadaş daha var.
-sözlü uyarı, şiddetli sözlü uyarı, hafif hırpalama, şiddetli hırpala, ağır dayak gibi bütün fasılları geçtik kendilerinin üzerinden ama değişen bişey yok.
-yurt müdürü en son "yurttan atarım bursunuzu da kestiririm, sokakta kalırsınız" tehtidinde bulundu elemanlara. yine değişen bişey olmadı.


sorum da şu, bunlara nasıl adam akıllı bir ders verilebilir? envai çeşit içe doğru sıçmalarına neden olacak yurt şakalarına bile açığız. amaç bir daha yapmamaları falan değil artık, nefret ediyoruz alanen. psikolojileri bile bozulsa, ömür boyu izler taşısalar umrumuzda değil açıkçası. ne yazık ki böyle yani. evet ?

 
cok dövün daha cok dövün sonra yine dövün, en son iyi bir dövüp temiz bir dayak atin.


  • keseci  (30.09.11 16:22:40) 
abi ne biçim insanlar var ya. dövün amk.


  • cro magnon  (30.09.11 16:28:08) 
adam gibi dayak atmış olsaydınız bence böyle yapmaya devam etmezlerdi. her ne kadar şiddete karşı birisi olsam da,bu durumda en uygun yöntem bu gibi görünüyor.

yabancılar konusunda ben de sana benzer bir durum yaşamıştım. biz de önce uyarmnıştık,sonra bir daha uyarmıştık,sonra sert bir diller uyarmıştık. durum değişmemişti. en sonunda da dayak yediler tabii. dayaktan sonra adam oldular. garip insanlar...
  • mahone  (30.09.11 16:34:15) 
ağızlarını kullanmadan kola içmelerini sağlayın.
her gün akşam birdenbire saldırın.
büyük ihtimal kazaktır onlar.
dayağı çok severler ve başka dilden anlamazlar.
  • seyduna6687  (30.09.11 16:35:02) 
1-Tüm eşyalarını gece vakti toplayıp yakın. Daha iyisi fakire fukaraya dağıtın.
2-Jiletleyin. Ciddiyim. Öldürmeyin tabii. Biraz façalayın yeter. Yüze vurup hapishanelik olmayın tabii. Uyurken çullanıp kol bacak ne varsa doğrayın.
3-Oraların delisi varsa getirin gece siksin bunlardan birini.
4-Paralarını çalıp yiyin afiyetle.
5-Sınavlarından başlamasından önceki gün kolunu kırın. Kırmasanız da sakatlayın. Sınav dönemi kesinlikle uyutmayın, işkence edin.
6-Saçlarını maçlarını sıfıra vurun bebelerin. Daha iyisi tren yolu yapın. Tüm kıyafetlerini makasla kullanılamaz hale getirin.

Bunlar belki vahşice gelecek de ağır dayaktan bile anlamıyorlar diyorsun. Bu tarz bir çözüm en iyisi. Benim favorim jiletlemek.
  • terelelli  (30.09.11 16:36:35) 
@seyduna

kazaklarla iyi anlaşırım aslında, kırgızlarla daha doğrusu "dungan" denen milletle pek anlaşamam, geçen yıl onlardan vardı, onlar "sert sözlü uyarı" raddesinde susuyorlardı. şimdiki yabancılar moldovyalı.
  • akatreil  (30.09.11 16:37:41) 
son ikazdan sonra bilimum eşek şakasıyla hayattan bezdirebilrsiniz. uyurken elemanların yüzüne diş macunu sürün, hatta yumurta akıyla yapılan şakalar var onları da yapın. odada bol bol yellenin, içeceklerine müshil koyun falan. olmadı topluca dilekçe verin elemanları başka odaya gönderin..


  • toshiro  (30.09.11 16:43:13 ~ 16:44:38) 
yumurta akı şakası +1 :) uyandıklarında sizi keyif sigarasıyla görsünler bir de tam olur.


  • schizophrenia  (30.09.11 16:46:45) 
sünnet edin çocukları.


  • hyu  (30.09.11 16:56:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.