[]

Erdek

Bu haftasonu icin ido dan biletimizi aldik. 2 kisiyiz, sevgiliyiz.

Erdek'de daha once bulunmadik. Bildiginiz, onerebileceginiz otel var midir? Havuzu olmasi onemli cunku bayan kisi .
yosun, denizin tasli olmasi gibi faktorleri onemsiyor.

butce de gecelik 100ytl civari (2kisi 1gece).

Bir de fotografcilik ile ilgileniyoruz, bunun icin onerebileceginiz yerler? bir kac bolge varmis cunku kapidag'da; ocaklar, cugra vs..

 
en iyi oteli agrigentodur. ama erdek'e girmeden düzler mevkiinde pınar otel vardır. orası da güzeldir.

fotograf için bişi diemicem. memleketim oldugundan heralde hiç o gozle bakmadım. her yeri normal geliyo bana.
  • bordeaux  (10.06.08 16:29:42) 
Agrigento otel basarldir evet. Lakin muhtemelen pahali olabilir. Erdek-Ocaklar arasinda merkeze yakin daha uygun oteller de bulunabilmektedir. Erdek'te havuzlu meydandan dumduz gidip de Ocaklar yoluna yaklastikca zaten gorunuyolar. Askerligimi orda yaptigim icin otellerle hic ilgim alakam olmadi gerci, ama ben gelmeden once (2 hafta kadar oluyo) henuz havuz mevsimi acmamisti oteller. Ama deniz iyidir. Alternatif olarak ayarlayip ogretmen evinde kalin, Erdek'te denize girin. Deniz gayet kumdu ben son baktigimda.

Fotograf icin Ocaklar, Narli tarafi basarilidir.
  • polifonik osuruk  (10.06.08 17:27:45) 
Agrigento otel 40-50ytl kadar aştı bütceyi.

www.hotelalevok.com ilgimi cekti. fikri olan? veya bu fiyata suraya git daha iyi diyen?

cevaplara tesekkurler. ozellikle havuz mevsimi olayini dusunmemistim hic.
  • theli  (10.06.08 18:32:18) 
Hem deniz için hem gece eğlencesi için hem foto için çuğrada ki sıra sıra otellerin birinde kalın derim ben. Hotel alevok'da çok kötü bir yer değil, orta kalite, mevkiisi de iyidir. "Erdek'e girmeden düzler mevkindeki pınar hotel" de kalmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Kendinizi hapsetmiş olursunuz, erdek'e gitmiş olmazsınız çünkü orası erdek değil erdek yolu yani erdek'e gitmek için yol kenarsında bir süre minibüs bekleyip 10-15 dakka yol gittmeniz gerekir. Çuğradaki oteller sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır. İlk aklıma geken isimler: toronto, agripark, arteka.


  • 3200  (10.06.08 20:56:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.