[]

adreste görünen notebook'u değerlendirir misiniz?

kullanış ve fiyat kalite açısından:
www.hepsiburada.com



 
oyun vs. oynamıyorsan iyi bir laptop.


  • cirkingariban  (18.09.11 13:56:44) 
Markasını HP olduğunu görünce direk kapadım. Özelliklerin tillahı olsa gene beş para etmez. Bu bir önyargı değil, onlarca tecrübeyle sabit bir yargıdır. HP, dizüstü bilgisayar yapamıyor. Bu öneriyi dikkate al.


  • rosebud  (18.09.11 13:57:03) 
ram i düşük.

pc yi alacaksanız eğer 4 gb yaptırıp alın derim. çok büyük bir fiyat farkı çıkmaz.
  • alpkartal  (18.09.11 14:00:20) 
burda herkesin yorumuna güvenme, biri hp olduğu için sayfayı kapatır, biri casper olduğu için,

2 gb yeterli sanki ama ekran kartı ile işlemci biraz düşük.
  • allanpoe  (18.09.11 14:03:56) 
Sakın almayın bunu..


  • lebanon  (18.09.11 14:06:42) 
genel yorum üzerine alınmaması gereken bir laptop olarak etiketledim bunu.

yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • battaloglu  (18.09.11 14:11:42) 
ucuz ama 15.6" i taşıdığına değmez. 1 senelik laptop yani sonra konu kilit çöp


  • dieselsingle2  (18.09.11 14:24:03) 
işlemcisi fena kötü 2 sayfa üst üste brovser açtığınız anda bekleme süresi olarak 90 dakikalık maçı soluksuz izler gelirsiniz o yüzden alınmaz o işlemcili bi notebook aynı fiyata daha performanslı hp var tavsiye ederim

pcdepo.com
  • ramizdede  (18.09.11 16:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.