[]

Gaziantep Gezilecek Görülecek Yer?

Kısa bir süreliğine Gaziantepte olacağız. Burada nerelere gidilir neler yapılır. Kebap dışında. Sıra gecesine gitmek istiyoruz. Nerede bulunur. Teşekkürler...




 
katmer yiyebilirsiniz.


  • baroni  (18.09.11 14:35:23) 
cafe falan gitmek istersen yeni restorasyonu yapılmış ayyuş hanım konağı var, nargile için hoş bi yer. alışveriş falan istiyorsanız sanko park'a gidin. etnik yerler falan dersen bakırcılar çarşısını gezebilirsin oralarda baya bi yerler var isimlerini tam bilmiyorum ama o çarşının oraları restore ettiler hep sonra bayazhana gidebilirsin müze bölümü vardı sanırım içinde aynı zamanda geceleri canlı müzikte yapılıyor, alkol de var. yemek yenilecek yer de, beyran içeceksen metanet'i, kebap dışında demişsin ama yine de kebap yiyeceksen karşıyakadaki halil usta'yı, tatlı için imam çağdaş'ı tek geçerim hele imam çağdaş'ta bi fıstık sarma yemeden gitme.


  • ekaterina  (18.09.11 14:52:38) 
ben gittiğimde bi mağara kafe vardı hoş bir yerdi, orda yeşil bir kahve vardı ya adını unuttum ama ondan içebilirsiniz. antep'li biri varsa kahve konusunu aydınlatabilir :)

heh hatırladım, menengiç kahvesi :)
  • nicksiz bir insan  (18.09.11 14:53:06 ~ 14:54:15) 
sıra gecesine gideceğiniz yerin çok "turistik" olmaması için biraz araştırın. biz gittiğimiz yerde oryantalist öküzler gibi hissetmiştik kendimizi.


  • kky  (18.09.11 14:59:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.