[]

the big lebowski

beyler ben bu filmi iki kere seyretmeye kalktım fakat içim bayıldı tamamlayamadım. sözlükte de amma övülmüş. bizde mi sorun var acaba?




 
komedi filmi niyetine gitmeyen film. buldum ve izledim bir yerden ufak ufak yarmalar vardı hatırladıgım kadarıyla. hoş bir tat bırakmıştı bende.


  • zırtapoz  (17.09.11 09:40:06) 
senin sorunun beklentini çok yüksek tutmandır belki.


  • wessago  (17.09.11 09:41:00) 
imdb'de patlatmışlar, orada herkes oy verebildiği için heralde:

www.imdb.com

rottentomatoes'ta sanırım eleştirmenler oylayabiliyorlar burada 1 puan daha düşük 7.2/10

www.rottentomatoes.com
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (17.09.11 09:57:13) 
komedi filmi olarak izledi isen sonuç hüsrandır. film amerikan sistemini eleştiren birfilmdir. yaşınız 30 falan değilse, dünya politikaları ile ilginiz pek yoksa bu filmi izleyip zamanınızı boşa harcamayın.ben sırf bu filmin hatırına "cef" abimizin bütün filmlerini izlerim kaçırmam. kötü anlamda anlamayın ama herkese hitap eden bir film değil normaldirböyle düşünmeniz.


  • ground  (17.09.11 11:31:07) 
gora'yı verecep ivedik'i deli gibi izleyenler var. bende onlara tahammül edemiyorum. tamamen zevk meselesi yani o kadar kafana takma.


  • Kohen  (17.09.11 11:34:18) 
gayet normal. sorun yok.
yıllar önce izlediğimde sıkılmasam da, güzel filmmiş diyebileceğim bir film gibi gelmemişti diye hatırlıyorum. şimdi izlesem yine öyle gelir muhtemelen.

yabancı komedi filmleri ile alakakalı olarak, muhtemelen yeriniz, benim de hastası olduğum ingiliz mizahıdır.
  • iyilik yap pitbull  (17.09.11 13:38:55) 
aynen @iyilik yap pitbull. monty python, coupling'e falan bayılmıştım. neyse. teşekkürler.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (17.09.11 13:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.