[]

Kot Alıcam Da..

Alsam da ne alsam? Levislar iyi, fiyatlarını hakeder mi? Wrangler var daha ucuz, onlar nasıl? Yoksa hangi marka daha sağlam ve rahat?

Teşekkürler


 
mavi iyidir, levis iyidir, ltb en son çok ucuz ve dandikti ama asıl sorun şu,

Mesela benim giydiğim tüm kotlar Mavidir, mavideki W L ölçülerim üç aşağı beş yukarı aynıdır kalıplarına uyarım.

Levis giymek isterim ama kalıpları bana uygun değildir, ya büyük ya da küçük.

Markalarla ilgili azca bilgi verdim zaten ama asıl olay dediğim gibi kalıp
  • bonjurkes  (14.09.11 10:49:13) 
levi's eskidikçe güzelleşebilen pantolonlar yapıyor. wrangler bir kere aldım, aynı özelliğe haiz değildi ama yine de dayanıklıydı. bu ikisinden daha sağlam bir marka yok bana göre, tommy falan tırt.


  • khomaniac  (14.09.11 10:49:30) 
wrangler'ın texas slim fit mi ne öyle bir modeli var likralı, inanılmaz rahat. pijama giymiş gibi. kot giydiğini farketmiyosun bile. esnek falan. salla levis ı 2 ayda yırtılıyo.


  • rentts  (14.09.11 10:50:15) 
levis eğer doğru ölçüyü bulursan rahattır. ben 10 yıldır giyiyorum. fiyatlarını hakediyorlar.


  • tururo  (14.09.11 11:29:31) 
Diesel al.


  • durdenist  (14.09.11 11:59:59) 
levi's diyorum. maviden ne kadar kot aldıysam ya ağzı burnu yamuldu ya da pantolonu çıkarttığımda 3 gün şirinler gibi gezdim. mavi, boya konusunda hakkaten marka adının hakkını veriyor.


  • niphrodel  (14.09.11 12:06:41) 
lcw'nin kotları da kalitelidir.


  • copadam  (14.09.11 13:06:44) 
mavi fiyatını kesinlikle haketmiyor. ben lee'yi beğeniyorum çok rahat.


  • call me ishmael  (14.09.11 13:06:51) 
senelerdir kotlarımı mavi'den alırım. hepsi taş gibi çıktı, yıkana yıkana giyile giyile bir hal oldular ama ne renkleri soldu ne de formları bozuldu.


  • quasiromantic  (14.09.11 14:48:16) 
levis.
levis çok dayanıklı, mavi'den aldığım kotlar 6 ayı bulmadan diz yapıyor ve kendini salıyor. levis'tan aldığım kotları yıllarca giyiyorum. zaten levis ve mavi hemen hemen aynı fiyattalar.

  • kayranin kedisi  (14.09.11 18:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.