[]

Neoplan Tourliner mı, Starliner mı?

Selamlar.
Rahatıma düşkün biriyim, uçak bileti bulamadığım için otobus kullanmak durumundayım. Hangisi daha rahattır? Bacak uzatma bölümü falan daha geniştir?



 
pamukkalenin oluyor mesela pamukyol adında özel otobüsleri onların hem koltuk ara mesafesi çok,hem koltukları daha rahat hem de bi sıra tek kişilik sıradan oluşuyor. diğer firmaların da var böyle araçları onları araştırın bence.


  • bir ileti paylastim  (14.09.11 02:20:22) 
evet bunu hakkında bilgim var ama 2 kişi seyahat edeceğiz.


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (14.09.11 02:37:25) 
arada aman aman bir fark olduğunu sanmıyorum, şimdi hatırlayamadım hangisinin koltuğu rahattır ama yayıla yayıla gitmek istiyorsanız orta kapının hemen önündeki koltuktan alın ki koltuğu dilediğinizce yatırabilesiniz. ayrıca batıda seyahat edecekseniz anadolu turizm'i öneririm. yakın zamanda batı kesmindeki ondan fazla firmayla yolculuk yaptım, anadolu diğerlerinden daha önde duruyor. vesaire vesaire


  • hewit  (14.09.11 02:54:39) 
tourliner ile starliner arasında fark yok. var tabi de sizin merak ettiginiz anlamda fark yok.

starliner larda tuvalet var mesela, görünüm farklı, motor farklı fiyat farklı gibi gereksiz şeyler.

ama neoplan otobusleri her turlu rahattır.
  • rurouni  (14.09.11 03:05:06) 
bir ileti paylastim'in soyledigi olayin 2 kisi seyehat etmenize engel olacagini sanmiyorum.. kamil koc'un ya da pamukkalenin rahat hatlari oluyor.. dikkatten kacmis sanirim: otobuslerin yalnizca bir tarafi tek kisilik siradan olusuyor, diger tarafinda 2 kisilik sira var..


  • buzzlightyear  (14.09.11 09:55:06) 
aralarındaki kesin olan tek fark şasileri ve görünümleri. koltuk düzeni donanım gibi özellikler firmaya göre değişiyor. ama starliner zaten bir üst model oluyor. eğer standart bir starliner'a denk gelirsen rahat edersin. anadolu, pamukkale gibi firmaların otobüsleri standart starliner olur genelde. koltukları geniştir, rahattır. ama bazı çakal firmalar maliyeti düşürmek için araca uyduruk safir koltukları taktırabiliyorlar.

ben öncelikle kesin setra diyorum, olmazsa anadolu pamukkale gibi firmaları ve bazı firmalardaki 2+1 koltuk düzenli rahat hatları tavsiye ederim.
  • khomaniac  (14.09.11 10:09:04) 
bolca yolculuk yapan biri olarak kesinlikle setra diyorum. neoplan ile karşılaştırılamaz rahatlığı


  • try again fail again fail better  (14.09.11 10:29:52) 
otobusun icinin nasil dosendigine gore degisir otobus firmalarinin "rahat" konseptli otobuslerine binerseniz diz mesafesi iyi oluyor obur turlu her turlu iskence. bir de bacaklar uzunsa koridor tarafinda oturmakta fayda var. muavini trollemek vasitasiyla bacaklari uzatabiliyorsunuz :)


  • yuto  (14.09.11 17:08:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.