[]

türkiye.gov.tr

kendi şifrem üzerinden, babamın bilgilerine ulaşabilir miyim?

onun tc kimlik no.'sunu ilgili sorgulama kutusuna yazaraktan.


 
şifre ve kimlik no birbirine eş olarak veriliyor, başka kimlik noyu yutmaz o şifre :)


  • saatgeceninonikisi  (12.09.11 21:06:41) 
öyle değil:) yanlış anlattım sanırım. normal 4a bilmem ne sorgu sayfasında farklı sorgulamalar yapamıyoruz sanırım?


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (12.09.11 21:14:54) 
yapılmıyor..


  • ozdek  (12.09.11 21:29:42) 
hayır yapamıyorsunuz.

mesela ben kendi şifrem üzerinden babamın emeklilik bilgilerine ulaşmak istiyorum. bu mümkün değil. zaten e-turkiye bir tek prim sorgulama vs gibi işlemlere ulaşımda kullanıcını işini zorlaştırmak için var.
  • dahinnotha  (12.09.11 21:30:17) 
valla adamlar bu olayları feci kişiselleştirmiş artık, kırk yıllık eşinizin üzerine kayıtlı telefon hattı konusunda bile size tek kelime söz hakkı tanımıyor devlet. illa kendi konuşacak.


  • saatgeceninonikisi  (12.09.11 21:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.