[]

hogwarts'ı kazandım kalacak yer vs hakkında bilgi lütfen

merhaba arkadaşlar,

lgs'de hogwarts'ı kazandım, orada okuyan veya tanıdığı olan yol yordam gösterecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.


 
kalacak yer kolay. okulun yurdunda kalırsın. sen önce asayı hallet.


  • jayen  (09.09.11 23:15:51) 
bizim yeğen vardı hayri ordan mezun, hayri pıtır, bi ona sorun bakalım


  • very pigmented melanosome  (09.09.11 23:17:44) 
öncelikle tebrik ederim. ilköğretim hogwarts'ta olsa daha iyi olurdu diyenlere aldırma, hogwarts'ın oluşturduğu temel değil üstüne koydukları onu diğer okullardan farklı yapıyor. ev tutmanı önermem, zaten yurtlar oldukça güzel ve insanlarla kaynaşmak için birebir. hem okula ulaşımın da çok zor olur. okula yabancılık da çekmezsin sanırım çünkü senin gibi insanların olduğu yere seçileceksin. rawenclaw olursa beklerim :) parolalar başta sorun yaratıyor, derslere günü gününe çalışırsan sorun yaşamazsın.. şimdiden başarılar.


  • domatescorbasi  (09.09.11 23:18:06) 
hogwartsta kızlar teklif ediyo hadi gene iyisin.


  • hıkmıkzık  (09.09.11 23:38:04) 
hacı onu bunu bilmem de, benim zamanımda merdivenler hareket ediyordu, çok zayiat verdi benim dönem. dikkat et derim şimdiden.

ayrıca sadece adı var, moron dolu okul. müzik dersleri güzel geçiyor, serdar'dan ismi lazım değil'i ezberletiyorlar, zorluk çekmezsin diye düşünüyorum.

hayırlı olsun. vingardiyum leviyosa. alohomora filan önemliydi bunlar.

2005 mezunuyum.
  • good room beautiful  (09.09.11 23:44:02) 
hermione'u bul, seviş.


  • ermanen  (09.09.11 23:44:24) 
surati ay gibi parlayan ak sakalli bir dede var, ona bulasma. bi de boyle kivircik sacli cok bilmis bi kiz var, gideri yok, hayatta vermez. ona da bulasma.


  • anorexic penis  (09.09.11 23:49:01) 
ben yeni mezun oldum,gryffindor'dan. bizim bölüme seçilirsen ben asistan olarak devam edicem okulda görüşürüz, yardımcı olurum. quidditch oynayabiliyorsan insanlarla çabuk kaynaşırsın hatta oldukça popüler olabilirsin. hagrid abi var kapı bekçimiz, biraz sakat bi insan da niyeti iyi, biz gene de anlamıyoruz niye okulda tutuyolar onu hala.

hogsmeade sıkıyor bi yerden sonra playstium stationsa ve fifalay onikleroy büyülerini öğrenirsen sıkılmazsın, zaten erkekler genelde ya futbol ya quidditch seviyorlar.

okul yurdu biraz sıkı, ama güzel yani ben çok mutlu dönemler yaşadım okulda. eminim sen de iyi hatıralarla mezun olacaksındır. iyi bir yeri kazanmışsın.
  • madyb  (09.09.11 23:59:29) 
ölüm yiyenidir, zümrüdüanka yoldaşlığıdır aman siyasete bulaşma yavrum emi? güzel güzel okulunu oku.


  • wessago  (10.09.11 00:14:20) 
hogwarts çok bozdu ya.valla.


  • damla cikolata  (10.09.11 00:22:02) 
sayfa 394u ac derlerse ac, yersin kafana kitabi.


  • freya  (10.09.11 00:29:35) 
seçmen şapkadan korkma. istediğin yere yerleştiriyo zaten. mc.gonagall la iyi geçin. kafa kadındır ama yanından kedi geçerse büyük ihtimalle odur. filch midir ne boksa o herifin kedisine dikkat. öldü mü bilmiyorum ama. bi de dikkat et düşüncelerini okumasınlar.


  • matilda  (10.09.11 01:11:20) 
ulen duyuruyu açtım sonra unuttum mal gibi iyi mi?

yardımlarınız için teşekkürler iyi yardırmışsınız :)

umarım anlattıkları gibi çıkar
  • paltar yuyan masin  (10.09.11 01:50:32) 
biri bunu baslik olarak acsin ya, cok hosuma gitti yazilanlari okumak :D


  • anorexic penis  (10.09.11 02:30:26) 
ya eğer giderken hogwarts ekspresiyle gidiceksen bana orada şekerleme satan abladan çikolatalı kurbağa alabilir misin?
uzun zamandır yemiyodum, tadını bayağı özledim, bizim buradaki marketlerde de bulamıyoruz doğal olarak..
ücreti ne kadarsa ben sana gönderiyim, adresini ver sen. en son aldığımda 4 sickle'dı tanesi, artmamıştır umarım. bayağı az sickle kaldı bende de.
  • zimparakagidiyla31cekenpinokyo  (10.09.11 04:01:39) 
Kep töreninde yanlışlıkla seçmen şapkayı havaya atmışım şu an yaşamıyor :( dikkat et abi


  • gebere jackson  (10.09.11 11:08:17) 
benim yeğen hogwards tekniği kazandı geçen sene. hogwards iyi ama çevresi kötyümüş. öyle sokakta kız arkadaşınla falan ele ele yürürsen ızdırabını sikiyolarmış...


  • cedric tweedledee  (10.09.11 11:54:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.