[]

dizi tavsiyesi

şöyle damages dizisi tarzında saracak güzel bir dizi önerebilir misiniz?

dexter,fringe gibi populer diziler bilinmektedir.


 
arrested development bayaa sarar. the office ile yarışabilecek tek dizi arrested development kanımca.


  • wessago  (04.09.11 19:09:49) 
lie to me
numb3rs
the unit (en gazi ve en güzeli bence bu)
  • serabetan  (04.09.11 19:24:10) 
numbers çok kötü başlama. zaten 1. sezondan başka çıkmadı bilgidim kadarıyla.

the wire çoook yavaş ilerliyor. ganster a çok ilgin yoksa sıkar bayaa.

lie to me ilk başta iyi gibi gelebilir ama ben onun başrol oyuncusunu çok itici buluyorum. hem bir süre sorna bütün bölümler birbirine benziyor. sıkıyor.

arrested development da ısrar ediyorum.
  • wessago  (04.09.11 20:35:49 ~ 20:36:04) 
eger matematik seviyorsan numb3rs i ölümüne seversin 6 sezon cekildi 1 degil.hatta ve hatta 1. sezon 5. bölüm prime suspect e hayranimdir,riemann seversen cok fena gider,birde mozart lacrimosali bölüm apayridir.

bence de wire cok cok agir,breaking bad de keza,mad men de,aralarinda breaking bad fena degildir ama dayanabilirsen.

lie to me ,format olarak cok hos,basrol oyuncusu iticiligin tersine bence cok cok iyi,bir nevi jack sparrow karayip korsanlarinda nasilsa o da aynen o sekilde.

birde the mentalist vardir,cok softcore gider etliye sütlüye dokunmaz ama eglendirir.

bunlar disinda.lost diye bi dizi warmis ona iyi diyolar :P

ben kisisel olarak komedi dizileri sevmem ondan o tarz bir önerim yok.
  • serabetan  (04.09.11 21:08:40 ~ 21:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.