[]

ne lan bu?

Kafama takıldı, mükemmeliyetçi bir insan olabilriim belki (öyle biri olmasam da) ya da yaptığım işlerin düzgün olmasını isterim, en azından benim önem verdiklerimde.

Şöyle örnek vereyim,

Mesela, birşey arıyorum, beğeni ile alakalı, atıyorum bir koltuk, buluyorum o koltuğu beğeniyorum, ama kafada sürekli, acaba bu koltuğun daha güzeli var mıdır bi arayayım diyorum, 35 yere bakıyorum, en sonunda beğendiklerimi bir araya getirip içinden birini seçiyorum, ama normalde bir kişinin 1 saatte yapacağı bu beğenme olayı benim 1 ayımı alabiliyor.

Ya da, birlikte olduğum kızla (kız arkadaş demiyelim) iken kafamda, daha iyisini bulursam bunu sallarım öbürüyle devam ederim durumu var. İki taraf arasında aşk olayı yokken tabi, aynı şekilde hatun da beni sallayabilir orası ayrı.

Veya çalıştığım bir işteyken, ulan bu işte x lira alıyorum, başka bir yerde çalışsam y lira alırım oraya mı geçsem diye sürekli eşeliyorum, en azından kafamda bu düşünce var, ve muhtemelen bunu yaparsam 3-4 ayda bir iş değiştirirm heralde.

Bu durum nedir? İsmi açıklaması vs var mı? Anormal miyim yoksa?


edit : lan demediğinizi bırakamdınız, yok pipin düşsün falan, olay aldatmak, boynuz takmak değil, tamamen olay, don't you wish your girlfriend was hot like me durumu, yoldan geçerken yanınızdan geçen bi hatuna erkek nasıl, ulan şu hatunla takılsam ne güzel olur der ya, o hesap alla alla ya

 
birinci durumda her şeyin en iyisini bulmaya çalışmak harika bir özellik. devam et bırakma bunu.

ikinci durumda yaptığın pek hoş karşılanmayabilir ama herkesin ucundan kıyısından yaptığı bir şey bence.

üçüncü durum enayilikten kaçınma gibi. neden az paraya çalışasın? gayet makul karşıladım bunu da.

bir sorun yok devam böyle.
  • jamiro  (03.09.11 01:46:01) 
o son dediğin bende de var. e kendin de demişsin mükemmeliyetçisin işte. kim bilir nasıl bir kişiliğin var, kişilik testi çöz sen bir. burçlara inanıyorsan, burcunun özelliklerine bak, uyuyor musun onlara, uymuyor musun. kafana da takma her şeyi, rahat ol.


  • sarızeybek  (03.09.11 01:48:52) 
kadınlar gibi düşünüyorsun panpa.


  • nedensizce  (03.09.11 01:49:52) 
kontrolu kaybetmedigin surece ıyı bısıy de, farkındalıgı kaybedınce cokusun oluyor.


  • bryan fury  (03.09.11 02:26:47) 
bu soru soranları aşağılamak da çığ gibi büyümeye devam ediyor ->
www.eksiduyuru.com

düşünmende bir sıkıntı yok ama kronikleşirse;

gittikçe kötüleşen şartlar altında 5 yıldır çalışıyor olursun ama fazla eşelemekten mütevellit harekete geçemezsin. hayatına yazık edersin.

bazen değişiklik yap, "budur" dediğin an bir şeyi al. varsın pişmanlık olsun sonu. bakarsın o kadar da kötü değildir pişmanlık ya da her neyse sonrasından kaçtığın şey (kaçıyor musun onu da bilmiyorum).
  • unbeknown the black  (03.09.11 05:07:23) 
Nedensizce arti 1 genelde kadinlarin huyudur en iyiyi secmeye calismak. Bir de cok kararsiniz gene kadinlara atfedilen bir ozellik.

Seksist degilim
  • wessago  (03.09.11 10:23:02) 
ergenliktendir, büyüyünce geçer


  • rommel  (03.09.11 21:04:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.