[]

birisi falıma bakabilir mi?

gün geçmiyor ki falımda ilginç şekiller çıkmasın.

imageshack.us
imageshack.us

edit: keh keh keh

 
  • uykusuz her gece  (01.09.11 22:44:12) 
siyahlara değil aradaki beyazlara odaklan. uçan tekme atan bir kadın görüceksin ejderha ile bize göre sol tarafı arasında. erkeksen sevgilin tekmeyi vuracak yani.


  • copadam  (01.09.11 22:50:20) 
mısır hiyeroglifleri çıkmış sana ve büyük bir maceraya atılacaksın.

solda baykuş,
ortada firavun,
sağdaki de karanlık güç

yakın zamanda mısır'a gideceksin, orda baykuşu izleyerek firavunun mezarına git. karanlık güçlerle temasa geçip hazineyi bulacaksın. yalnız dibi karanlık bu maceranın, sakın yanlış tarafa sapma, seni ele geçirebilirler.
  • ermanen  (01.09.11 22:54:41) 
ikiz bebek gelecek hazırlıklı ol.


  • necmim  (01.09.11 23:09:54 ~ 23:11:16) 
sağda 31 çeken fesli uzun saçlı sakallı bi dayı çıkmış solda da 17yy ingiliz hatunu ama yaşlı. büzüşmüş bi hatunla evleniceksin ama mutlu olamıcaksın. eğer hatunsan yaşlanana kadar evlenemiceksin yaşlanınca genç birini bulucaksın ama elemanı mutlu edemiceksin. ayrıca bi deniz kenarı görüyorum. uzun bi yolculuğa çıkıcaksın. yolculuğun sonu iyi biticek. hayırlı bi yolculuk yani. ciddi sıkıntılardan rahatlığa kavuşucaksın yavaş yavaş.


  • onexey  (01.09.11 23:26:16) 
sağda luke skywalker, soldaki büyük beyazlığın yanında da darth vader var. üstte de bir konuşma balonu var ama anlaşılmıyor...
çözemedim.

  • Kamyoncunun vitesi  (02.09.11 00:35:39) 
2tane insan, yaşlı gibi, nutuk atıyorlar. arka arkaya hemi de bunlar.
ya da
biri dede biri nine, dedenin elinde mutluluk tozu var, havaya onu püskürtüyor.
  • bendensin  (02.09.11 02:44:31) 
sana kabaran bişey var, 3 harfli..


  • winstoncash  (02.09.11 05:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.