[]

mouse'umda bi sorun var, sinir oldum

merhabalar. logitech m505 mouse'a sahibim yaklaşık 1 yıldır. son 2-3 haftadır, kendi kendine çift klik yapmaya başladı. kendi kendine derken, atıyorum ben bi pencereyi kapatıcam, sağ üstteki çarpıya basıyorum, kapatmak istediğimle birlikte, çift klik yaptığı için arkasındaki pencereyi de kapatıyor. ya da masaüstünde bi dosyayı taşımak için bas sürükle yapmak istediğimde yine çift klik yapıp dosyayı açıyor.

o kadar sinir oldum ki atıcam camdan aşağı. pilleri çıkartıp içine üfledim, sağ sol tuşları hafif aralayıp içlerine üfledim yine ama işe yaramıyor.

napiyim ben?

 
Çift tıklama, zor tıklama, tıklamama gibi sorunları yaşayan biri olarak belirteyim, el beceriniz yok ise eğer içini açıp yapmaya kalkmayın derim.O minik anahtarın içerisinde bitiyor herşey.Hassas mevzular yani.

@solomon görsel desteği sağlamış.
  • lisko  (29.08.11 16:31:04 ~ 16:43:07) 
garanti kapsamında tamıre ver. bozulmus iste.


  • bryan fury  (29.08.11 16:32:23) 
benim m100'ümde de vardı aynı sorun, ne yaptıysam çözemeyip yeni mouse almak zorunda kalmıştım.


  • amateur  (29.08.11 16:32:40) 
aynı sorun bende de var. mouse'um mx revolution. şöyle bir şey bulmuştum ama ben cesaret edemedim açıkçası. yine de uğraşırım dersen

www.overclockers.com
  • solomon  (29.08.11 16:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.