[]

500 liraya telefon arıyorum

wifi olsun dokunmatik olsun kolay kullanılsın hızlı olsun.başka da aklıma gelen bişi yok. android falan anlamıyorum ama bedava app olsa bir sürü güzel olur. hangi telefon gençler tavsiyeleri alayım.




 
Samsung Galaxy Mini S. Tam 500.
Nokia istersen C5-03

  • aydogank  (27.08.11 17:13:49 ~ 17:14:50) 
huawei ideos x5 +1

peşinen yazayım önerilecek hiçbir telefon daha iyi bir fiyat/performans oranı vermeyecektir 500 küsür liraya.
  • karacigerim vur kadehlere  (27.08.11 17:16:21) 
htc wildfire s


  • seljax  (27.08.11 17:16:30) 
nokia'nın dokunmatikleri pek iyi değil, uzun vadede de telefondaki yavaşlık belirgenleşiyor..


  • toshiro  (27.08.11 17:17:33) 
Aradiginiz ozellikler samsung s525 te mevcut. kullaniyorum memnunm. bada isletim sistemli. uygulamalar mevcut ama android kadar yaygin degil. huawei yi bilmiyorum ama bu telefon da aklinizda bulunabilir. ucyuzyetmis lira dolaylarinda fiyati var.


  • dahinnotha  (27.08.11 17:42:20) 
sony ericsson xperia w8

x8 de güzel ama bu daha güncel, henüz çok yeni, bir iki mağazada var yakında her yerde bulunur.


edit: huawei telefonu bilmiyordum şuan araştırdım ve evet fiyat performans olarak iyi bildiğim x8-w8 ikilisinden biraz daha iyi bir telefonmuş özellik olarak. fakat servis yaygınlığı, marka güvenirliği konusunda da iyi düşünmek, araştırmak lazım.
  • jamiro  (27.08.11 18:04:10 ~ 18:16:48) 
marka bilinirliğine bi şey diyemem fakat telefon kvk garantisinde. servis sıkıntı yaratmaz. akabinde daha çok bilgi için yani 150 sayfa yazı yazılmış ve her türlü bilgiyi edinip yardım alabileceğin :
forum.donanimhaber.com
tavsiye ederim. almayanı dövüyorlar.
  • karacigerim vur kadehlere  (27.08.11 18:46:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.