[]

kardeşin ergen hallerini bir nebze hafifletmek amacıyla biraz sosyalleşmesi

ankara'da lise okuyacak kendisi. geçen sene dersane beynini yemiş olup, ağır ergen vakası vuku bulmakta. sürekli somurtuyor ve anne babayla didişiyor. biraz evden ayrı kalsın, biraz sosyalleşsin istiyorum. yüzme olur, ingilizce kursu olur ki ingilizceye meyilli, bu ergen için ne yapabiliriz, biraz rahatlasın istiyorum.




 
kız kişisi bu. dayak yer gelir sonra bi de kapris yapar :)


  • zırtapoz  (26.08.11 22:51:29) 
resim kursu


  • tirt star  (26.08.11 22:54:40) 
tiyatro+1


  • yakuza123  (26.08.11 22:56:15) 
İstediği bir kursa gönderebileceğinizi söyleyin, kendi seçsin, ısmarlama kursa göndermeyin kızcağızı.


  • sourlemonade  (26.08.11 22:58:03) 
gitar, tiyatro, tenis vs. (neden bunlar dersen 3'ü keşke dediğim uğraşlardır) aktivite lazım bence. başka şeylerle ilgilenirse en azından o evreyi aileye sardırmadan geçirir.


  • neysene  (26.08.11 22:58:14) 
Yetenek ve isteği varsa resim kursu olur,hatta bir müzik aleti öğrensin bence ilerde iyi olur.İngilizceye de gönderebilirsin,madem istekli.Spor,dans ve tiyatro da iyi fikir bence.


  • stnbull  (26.08.11 22:59:37 ~ 23:00:11) 
yüzme ve ingilizce kursu şahane ikili. sizleri seviyorum lan.


  • zırtapoz  (26.08.11 23:11:33) 
dans kursuda olabilir özellikle latin dansları pek bi eğlencelidir.


  • dirildimde geldim  (26.08.11 23:32:13) 
ekşını bol bendensel faaliyet lazım, dans olur, spor olur. spor çok iyi olur bence. fazla hormonun en işe yarar kullanımı. ruhu şimdi entelektüel zevkleri sıkıcı bulabilir belki. kendi bilir tabi en iyisini.


  • squatterbloat  (26.08.11 23:44:54) 
yüzme kursu: +9


  • the kene  (27.08.11 00:17:33) 
fazla enerjiyi evde atıyor demek ki. en çok efor yakan spor tenistir. ona verin derim. konuşmaya takati kalmaz kapris yapamaz. :)


  • zanzeita  (27.08.11 00:18:58) 
Voleybol


  • vexations  (27.08.11 01:29:55) 
dershane beynini yerken o anne baba nerdeydi diye sorarlar adama.
somurtmasının nedeni hayatından memnun olmaması olabilir. bana kalırsa ailesinden okulda çektiği eziyetin öcünü alması gerekiyor tabi kendi çapında mutsuz olarak öcünü aldığını onlarıda üzerek hakettikleri şekilde cevap verdiğini düşünüyor. bilmem anlatabildim mi?
artık liseye gideceği için ve büyüdüğü için ona birey gibi davranmanın zamanı geldi. biraz sorumluluk verin. şimdi yönlendireceğiniz spor kültür faaliyetlerine çok kaptırtmayın. dersleri yüzünden o faaliyete ara vermesi veya bitirmesi gerektiğinde büyük hayal kırıklığına uğrayabilir.
kendi haline bırakıp ne yapmak istediğini sorun kendi seçeceği faaliyet alanı onun seçtiği şeye daha sıkı tutunmasını sağlayacaktır.

ayrıca bu faaliyetler yanında bilgisayara eğilim sağlamasına yardımcı olun. geleceği bu alet üstüne şekillenecek. mesela çizim kursuna yollayıp üstüne bilgisayarda çizim eğitimi alırsa ileride bu iş üzerine kariyer bile yapabilir.
bunun gibi örnekler çoğalabilir. önemli olan kardeşin ne istediği ana baba veya senin değil.

az üstün dökmen izlemedik zamanında.
(git: im.haberturk.com

www.youtube.com
  • fukka  (27.08.11 11:58:25 ~ 12:05:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.