(5)
Bilişim Hukuk ve Hackerlık
Ne düşünüyorsunz ? Bilişim suçları ve cezai yaptırmları nelerdir ?Fake banka sitelerle kredi kartı hesap bilgilerini ele geçirenler hakkında ne tür yasal işlemler düzenleniyor ? Bu konuda uzman hukukçu var mıdır türkiyede ? İlgi alanımda giriyorda uzmanlaşılsa iş var mıdır ?uzmanlaşmayı tavsiye etti
Ne düşünüyorsunz ? Bilişim suçları ve cezai yaptırmları nelerdir ?Fake banka sitelerle kredi kartı hesap bilgilerini ele geçirenler hakkında ne tür yasal işlemler düzenleniyor ? Bu konuda uzman hukukçu var mıdır türkiyede ? İlgi alanımda giriyorda uzmanlaşılsa iş var mıdır ?uzmanlaşmayı tavsiye ettiğinz hukuk dalı nedir? (iü hukuk öğrencisi)
0
Kaçıncı sınıf öğrencisisin?
0
sen bunu kanzuk ile de bir konuş.
0
uzman hukukçu var, iş de çok var. ancak diğer sorduğunuz sorular, bir başkası sorsa hukuk öğrencisinin yanıtlayabileceği sorularken, burda siz nasıl sormuşsunuz anlayamadım. hazırlıkta falan mısınız henüz?
0
vejeteryan vampir
(
25.08.11)
bu sene kazanmış galiba, önce bi soluklan yeğen, biz de bu yollardan geçtik, 3 sene sonra bambaşka düşüncelerde olacaksın
0
o dediklerin bildiğin hırsızlığın nitelikli hali oluyor. tck m. 142
0