[]

bilimkurgu film tavsiyesi

bilimkurgu manyağı bir insan evladı olarak bayağı bir film izlemişliğim var çok kişinin bilmediği, keşfetmediği bilimkurgu filmleri arıyorum. konu olarak sınırım yok ama felaket, dünyadışı varlıklar ve felaket sonrası filmler ilgimi çekiyor. tavsiyeler için şimdiden teşekkür.




 
perviy na lune :) rus filmi yani ay'daki ilk manasında izle seversin. sovyet filmlerine bakmanı tavsiye ederim.


  • ernest everhard  (21.08.11 01:17:56) 
Dünya dışı varlıklar vs ile ilgileniyorsanız büyük ihtimal izlemişsinizdir ama ben bir fanı olarak yazayım:

(bkz: The X-Files), (bkz: The X-Files:I Want to Believe)

Ayrıca filmlerden ziyade diziyi tavsiye ederim.
  • johan sebastian  (21.08.11 01:40:40) 
(bkz: primer) (bir muhendis filmi, dusuk butceli ve tamamen dunyada geciyor, uzayli muzayli da yok, tam anladigimdan da emin degilim, semalar falan filan geziyor ortalikta anlayabilmek icin)
(bkz: pioneer one) (bu dizi gerci ama 4 bolumu cikti daha, bagimsiz bir ekip toplanan bagislarla yapiyor)

district 9 var ama izlemissindir zaten, mainstream.
  • disq  (21.08.11 01:43:16 ~ 01:48:14) 
ama dunyadisi varlik dizisi istersen bikac "en guzel" diyebileceklerimden sayayim: (sen sormadin ben sayiyorum simdiden, dusun artik bunlari izlemediysen nasil izlemen gerek :) )

doctor who (2005 olan) (off of, muthis.. ilk sezon sonrasi daha da muthis oluyor)
stargate sg-1 (sonrasinda atlantis ve universe versiyonlari da var ama en iyisi budur, ilk sezonun bazi bolumleri bayabilir)
terminator the sarah connor chronicles (buna da off of, ama kisa surdu)
odyssey 5 (biraz pioneer one'a benziyor gibi)
space above and beyond (x files'in yapimcilari x files'in yapimcisi olmadan (1995) bunu yaptilar, bsg tadi var, az da olsa "uzayli" da var)

guncel olanlari (V'nin yenisi, battlestar galactica filan) saymadim.
  • disq  (21.08.11 01:47:39 ~ 01:51:24) 
film demişsin ama izlemediysen mutlaka doctor who +1241321312


  • ekaterina  (21.08.11 02:35:36) 
blade runner izlememiş birisi bilimkurgu manyağıyım diye gezmemelidir. olmasındır böyle şey. gerçi çok kişinin bilmediği denilmiş ama, bilinir filmdir.


  • microfiction  (21.08.11 15:51:01 ~ 15:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.