[]

Gitar Vs Ağız

Arkadaşlar nasıl anlatacağımı bilemedim. Ama izlediğim bi konserde gitarist gitarını konuşturuyor karşılığında vokal aynı sesi çıkarıyordu. Hatırladığım kadarıyla gitarist ritchie blackmore vokal de deep purple'in vokaliydi. yıl da 1970lerde birşeydi. Bilen gören duyan varsa söylerse çok sevinirim.




 
pek çok konsere olurdu öyle şeyler. bunu söyleyince benim aklıma ilk gelense led zeppelin'dir. şurası mesela. görüntülüsünü bulamadım şimdi.

www.youtube.com
  • tepedeki psychedelic adam  (19.08.11 14:00:58 ~ 14:02:47) 
yok ya Robert Plant değildi o ses o olsa bilirdim. Deep Purple olsa gerek. Gitarist Ritchie Blackmore diye hatırlıyorum çünkü. Arıyorum arıyorum bulamıyorum. Youtube'a ne yazacağımı da bilmiyorum.


  • sigigci  (19.08.11 14:08:32) 
örneğin: strange kind of woman

www.youtube.com

ortalardan sonrası gibi mi?
  • cgcore  (19.08.11 14:13:37) 
Deep Purple Australian Tour 2001, Live In Melbourne'de 16.26 dakkalık speed king parçasında 9. dakkadan sonra böle bişiler yapıodu ian gillan. Dediğin 1970lerdeki de bu parça olabilir.


  • the omen  (19.08.11 14:15:18) 
cgcore'un attığı strange kind of woman kaydıydı. Onun renklendirilmiş ve sadece o bölümü alınmış kaydıydı. Çok teşekkür ederim.


  • sigigci  (19.08.11 14:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.