[]

tatil-otel-yemek sorunsalı

efendim merhabalar.

şimdi ramazan sonrası bir tatile gitmek istiyorum.

mümkünse her şey dahil bir tatil bizi oldukça mutlu edecek.

sorunum şu. bir çok otelin ne yazık ki, masrafları kısma adına mıdır sadece özen ve düzen zaafiyetinden midir bilemiyorum yemekleri pis ve sağlıksız oluyor. etlerinin ne eti olduğu belli olmuyor.

şimdi bunu aşabilmek adına muhafazakar otellere bile razıydım. yeter ki ne yediğimizi bilelim diyerekten. ama onların da hesapları komple oyro (almancı tandansı) üzerinden hesap edilir olmuş. geceliği adam başı 250-350 liraya tekabül ediyor ki memur başıma gecelik verebileceğim maksimum rakam 125-130.

evet dünya güzelleri ve alemin en yakışıklıları acaba bana yemekleri temiz olan ve gecelik ücretleri 130 liraya kadar konaklama ücreti olan her şey dahil deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

şimdiden kucak dolusu teşekkürler ve sevgiler.

 
sevgili beyefendi,

maalesef bu sene fiyatlar uçmuş durumda. geçen sene eylül ayında 100 tl'ye gittiğim otel bu sene 200 tl ve bu en ucuz odası. size tavsiyem gidebiliyorsanız ekim ayında gitmeniz. hem gündüzleri bayıltıcı sıcak olmuyor (yine 30 derece civarında) hem de geceleri rahat uyuyorsunuz(hava serin oluyor) hem de fiyatlar iyiden iyiye düşüyor.

otel tavsiyem ise (bkz: sueno beach resort) side'de, yemekleri oldukça iyi, türk tatilcilerin sayısı oldukça fazla(yemekler ruslara göre değil yani).
  • payroller on the moon  (15.08.11 12:19:43 ~ 12:19:56) 
biz de aynı durumdan muzdaribimiz, bütün şikayet sitelerini vs okudum her yeri, alaiye resort otele karar verdik biz sonuç olarak, alanya dolaylarını düşünürsen sen de bir bak istersen, genel olarak gidenler hep çok memnun kalmışlar. 5 eylülden sonra 125 tl fiyatlar.
www.etstur.com

  • ekaterina  (15.08.11 12:29:26) 
Ben kemer reach oteldeydim 1 ay önce yemekler de otelde calısanlarda gayet iyiydi, memnun mesud ayrıldım yemeklerde bildiğin osmanlı yemeği yani tamam ruslar türkmenistanlılar falan da var ama memleketim otelcisi sadece onları dusunerek yemek yapmamış.Tavsiye olunur


  • ufolursun  (15.08.11 13:43:36) 
@payroller on the moon: efendim ziyadesiyle teşekkür ederim lakin inanın bu rakamlara çıkamıyorum hesap ettim kitap ettim ancak söylediğim rakamlar. yine de sueno beach resort gerçekten güzelmiş. artık gidebilirsek seneye bir erken rezervasyon yaparız.

@ekaterina: efendim çok teşekkür ederim. hemen baktım lakin yer kalmamış.

@ufolursun: kemer reach iyi gibi gerçekten. herhangi bir sıkıntınız oldu mu on bir aylık bir bebeğimiz var bir de. neyse ben arayayım hemen.
  • istanbul beyefendisi  (15.08.11 14:20:18) 
2 sorun oldu ama pek dert etmedik.Odadaki dolap calısmıyordu pek ihtiyac duymadık o yüzden sorun etmedik bir de klima balkon kapısını acınca otomatikman kapanıyordu.Bu yani.
Ayrıca bebekli ailelerde vardı ama sorunları oldu mu olmadı mı bilemiyorum.

  • ufolursun  (15.08.11 16:09:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.