[]

bim

niye bu kadar ucuz ki? ^o

bugün bim'e gittim. herşey 1-5 lira ararsı nerdeyse 0_0 marshmallow'u diğer marketlerde zor görürken, bim'de direk buldum. çeşit fazla değil gibi. markalarda biraz acayip ama bi kaç şeyi beğendim. ice tea vaar.

"fakir ailelerin mutfak ihtiyaçlarını gidermek için alışveriş ettiği mağazalar zinciri..keşke müşteri kitlesini de alıp defolup gitse güzel ülkemden.. gnnvry,"

niye böyle demiştir ki?

 
(bkz: bim)


  • c1b2k3  (10.08.11 21:16:15) 
akıl almaz fiyatlara tedarik yapıyorlar diye tahmin ediyorum.


  • olympossible  (10.08.11 21:16:35) 
  • mosakale  (10.08.11 21:18:40) 
kaliteli malları var, epeyde ucuz. bim diye küçümseyenlerde genelde bunu yeşil sermaye ile bağlantılı olduğunu düşündüğü için yapıyor.

ve bildiğim kadarıyla kaliteli markaların yan ürünlerini satıyor.
  • repins  (10.08.11 21:55:51) 
sattığı ürünler reklama para harcamadığı için ucuzdur muhtemelen


  • kifayetsiz pluton  (10.08.11 22:04:43) 
@shnhkn +1
ayrıca dükkanları küçücük,personel sayısı çok az.ee bu ürünlerede yansıyo tabi.

  • dynamic0de  (10.08.11 22:29:27) 
yukarıda yazılanlara ek olarak

gnnvry sözlük trolü.
  • madyb  (10.08.11 22:42:41) 
diğer marketlere oranla çok daha fazla mal alıyor, aldığı malların bir kısmını bir tek kendisi alacak şekilde veya diğer marketlere oranla çok daha uygun fiyatla alacak şekilde anlaşıyor, çünkü çok daha fazla mal alıyor. başa döndük yani.
bir de misal ülkere dost diye ayrı marka yaptırıyor kendisi için, sadece bim satıyor bu hem bime avantaj ucuza, hem ülkere yetiyor sadece bimde satmak ve bir alt markası olması.

  • copadam  (11.08.11 00:22:51) 
bir de zamanında sözlükte okumuştum, bir sözlükçü projesi için araştırma yapmış migros ile bimin karı aynı ancak bim 10 ürün satarak ulaştığı kara migros 1 ürün satarak ulaşıyor. yani kar marjlarını da düşük tutuyorlar.


  • 1lisan1insan  (11.08.11 10:35:22) 
adamlarda raf yok, raf.


  • charlesbukowskiineksi  (11.08.11 10:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.