[]

Vodafone mu Turkcell mi?

10 yillik Turkcell abonesiyim ama uzun zamandir yurtdisinda olunca hicbir tarifesini falan kullanmadim, hizmetleri son donemde iyi mi kotu mu onu da bilmiyorum.

iPhone kullaniyorum, o yuzden en cok internet kullanmak istiyorum. Oyle saatlerce telefonda konusan, gunlerce mesaj yazan bir insan da degilim. En onemlisi internet. Vodafone tarifeleri daha hesapli gibi gorunuyor ama babam yillar once Vodafone'dan mobil modem almaya gidince "hangi mahalle? her yerden cekmiyor da.." falan demisler. Simdi kullanamaycaksam ucuz diye de Vodafone almak istemiyorum. Biraz daha para verir Turkcell alirim, her yerde kullanirim.

Nedir, ne degildir? Ne yapayim?

Not: Bir tek oyle Google'a girmiyorum tabi ki. Zibilyon tane online uygulama kullaniyorum, Whatsapp olsun, Viber olsun, gazeteler, facebook, twitter, gtalk, wikipedia, word reference vs vs.

 
hiç boşuna kasma. vodafona geçiş yaptım ve pişman oldum. rezil bir gsm firması. internet hak getire, google a bile giremiyorsun. koskoca istanbul da 2-3 noktada internete gireceksem yuh artık. azıcık pahalıdır ama turkcell iyidir.


  • zenlaid  (10.08.11 08:54:26) 
ben yaklasik 1 senedir vodafone kullaniyorum (turkcell'den gecis yaptim). cepnet paketim var, bugune kadar bir sorun yasamadim internet konusunda. (iPhone kullanicisiyim ben de)


  • fader  (10.08.11 08:57:44) 
08/2010'dan beri vodafone abonesiyim. internet paketi, sms, red vs. herbişeyini kullanıyorum arsızca. aşırı memnunum. hatta o kadar ki vodafone ile ilişkimiz farklı boyutlara taşındı artık.


  • gurgezgg  (10.08.11 09:07:36) 
3 ay önce geçtim vodafoneye gayetde google da giriyor phonerotica da gayet te memnunum türkcell in soktuğu kazıklardan sonra


  • ishak77  (10.08.11 09:26:46) 
Vodafone 3g hizmeti tam bir rezalet. Ben her ikisinden de kullanıyordum. Vodafone'un cepnet tarifesinde yalnızca edge'den bağlanıyordum. Gazete haberleri, sözlük flan okumak için gayet ideal hızı. Eğer bunlar dışında pek de birşey yapmam zaten internette diyorsanız vodafone sizin için uygun bir seçenek olabilir.


  • bugategonline  (10.08.11 09:36:40) 
bundan yaklaşık 4-5 ay önce bence yıllarca abonesi olduğum turkcell'i bırakıp vodafone geçtim neyse ki 2 ay önce yeniden turkcell'e geçtim.


  • ggm  (10.08.11 09:53:47) 
turkcell. 3g sorunu daha az. vodafone da sayfayı açamadığı anlar oluyor. faturası da abarık ama hiç değilse ucuz ayağına yatmıyorlar.

not: vodafone kullanıyorum ve her gönderdiği faturanın ardından müşteri temsilcisiyle kavga ediyorum. sms göndermediğimde 100 milyondan aşağı fatura gelmiyor (bi ay sms de kullandım fatura 200 milyon oldu). bu arada tarife de 25 milyon 150 dakika 0 (sıfır) sms içeriyor.
  • tururo  (10.08.11 10:22:17 ~ 10:23:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.