[]

kedi boku kokusu

şimdi bizim kediler evin alaturka tuvaletini kullanıyorlar. iki kedimiz de tuvalete yapmaya alıştıkları için kum kullanmıyoruz. gelin görün ki hala sifonu çekemiyorlar doğal olarak. zaten bazen de tuvaletin dışına yaptıkları oluyor. bu çok problem değil zaten o tuvalet onlara ait de, o koku işini napıcaz? benim aklımda tuvalet kapısına küçük bir kedi kapısı yapmak vardı ancak onun da astarı yüzünden pahalı görünüyor. var mı daha ekonomik bir çözüm önerisi olan?




 
tuz ruhu veya çamaşır suyu? adamın derisini bile söker kokuyu mu sökemeyecek bunlar.
sakın beraber kullanma zehirlenirsin.

  • take me rufee  (10.08.11 02:23:16) 
@take me rufee, zaten çoğu zaman öyle temizliyoruz da temizleyene kadar kokuyor yine. e her dakka da peşlerinden koşup bok temizleyemiyoruz haliyle. benim istediğim biraz daha kalıcı bir çözüm, koksa da o kokuyu tuvalet dışına yaymasak mesela.

@horace wells, diy kedi kapısı güzel fikir, biraz araştırayım bunu.
  • robin crusoe  (10.08.11 02:25:40 ~ 02:27:12) 
kedi kapısını kendiniz yapabilirsiniz zorlasanız. biraz girişken olun efem.


  • cro magnon  (10.08.11 02:26:44) 
horace wells'in söylediği doğru. Otomatik fıslayan şeyin makinası önemli değil ama parfümünün air wick gibi kaliteli markalar olduğuna dikkat edin. Onların kokusu uzun süre etkisini kaybetmiyor. 1 milyoncudan olmasın yani.


  • erim  (10.08.11 02:26:56) 
fotoselli sifon? gerçi bilmiyorum kedi kapısından ucuza malolur mu


  • yuto  (10.08.11 02:27:24) 
fotoselli sifon +1


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (10.08.11 02:32:31) 
fotoselli sifon kedi tuvalete ilk girince daha sıçmadan çalışmaz mı? Onu yerine yine fotosel koyup, böyle 10 cm çapında havalndırma pervaneleri oluyor, onlardan birini havalandırma penceresine takın fotoseli de ona bağlayın. Koku direk havalandırmadan gider.


  • yakuza123  (10.08.11 05:10:54) 
fotoselli sifon. sprey kullanıp hayvancıkları hem gıcık (sinir olmaları anlamında) hem de hasta etmeyin. hele öyle kokusu saatlerce kalan ile .. pöff. ben kolonya sürünce kedilerim kaçıyor. siz onların mekanına koku sıkmayın.


  • ben smyrna  (10.08.11 08:48:44) 
abi o kediler evrim falan mı gecirdi nasıl yaptınız ya bildigin deligemi sıcıyolar nasıl ya :D


  • thednb  (10.08.11 09:11:02) 
fotoselli sifon riskli olur kedi tuvaletin içine indiği esnada çalışırsa tuvaletin deliğine çekebilir. üzücü olur.


  • nightwalkerg  (10.08.11 10:53:42) 
fotoselli sifon hem tehlikeli olabilir hem de yanlış anda çalışırsa ödü kopan o kedi oraya bir daha asla girmez :p oda spreyine gelince kediler tuvalet alışkanlıkları konusunda baya hassaslar parfüm kokusu yüzünden yine girmek istemeyebilirler. ayrıca kokuyu kokuyla örtemezsiniz zaten. bence de havalandırma + kedi kapısı daha iyi bir çözüm.


  • quasiromantic  (10.08.11 11:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.