[]

saç dökülmesini engellemek? bir de bioxcin kullanan var mı?

yaşım 22, saçlarım çok kötü sayılmaz, fakat endişe duyuyorum.
çekilen bir resimde [sanki!] kafamın arkasında hafif bi açılma var. korktuğumdan öyle görmüş olabilirim.
+ saçlarımı elime attığım zaman en az 2-3 tel kalıyor. bunu anlayamıyorum işte. duş yaptığım zaman 24 sac teli gördüm yerde. evet saydım! toplam geçen zamanda değil.

şu bioxcin'i denemek istiyorum. saç çıkartmıyor ama dökülmesini engellemek istiyorum. tavsiye eder misiniz? işe yaradı mı?

 
bioxcinin etkisini görebilmen için uzun süre kullanman gerekecek bu bir,

sonra bioxcini bıraktığında bahsettiğin dökülme varsa devam edecek bu iki,

kullanmadan önce saç dökülmesinin altında yatan nedeni bul bence. depresyon? sağlıksız beslenme? saç derisi problemleri?
başka küçük bir tavsiye daha istersen saçının hava almasını sağla ( daha az şapka kullanarak, daha az üzerini maskeleyen jöle-sprey kullanarak, yağlanma varsa uygun şampuanla yıkayarak). böyle işte :)
  • schizophrenia  (08.08.11 01:15:30 ~ 01:15:57) 
ben serumlarını kullandım ama işe yaramadı. bunun yanında kuzenim sadece şampuanıyla baya ihya oldu. yani kişiden kişiye göre değişiyor. umarım sende işe yarar.


  • palpasyon  (08.08.11 01:19:51) 
bende aynı senin durumundayım dostum yaş 22 hafif dökülme şüphesiyle 4 aydır bioxcin kullanıyorum dökülmeyi engelliyor gibi ama uzun vadede faydalı olur tavsiye ederim.


  • kayone  (08.08.11 02:06:15) 
bioxcin iyi olabilir de omuz ve sırtta kıllanma yapıyor. duyuruda vardı böyle bir soru. kullanan arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun derim.

saç dökülmesini engellemek için en etkili çözüm:
(bkz: minoxil)
  • kojiro  (08.08.11 04:37:37 ~ 04:38:09) 
aynı yaş, aynı durum. çözüm: bioxcin şampuan. dökülmeyi durdurdu. tüp müp hikaye. şampuanı kullanırken biraz masaj yaparak kafada beklet.


  • 0dy  (08.08.11 05:10:41) 
bioxcin babamda epey işe yaramıştı. bir süre kullandı sonra durdu saçlarının dökülmesi.


  • panina manina  (08.08.11 07:52:10) 
HİÇ boşa para bayılma bioxcine falan şampuan olarakta zigavus al yeter kullanım talimatına göre kullanırsın zaten..herşey tecrübe ile sabit dediğim gibi bioxcin boktan her alırım param war diosan minoxil..


  • andlee  (08.08.11 17:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.