[]

anime tavsiyesi

öncelikle aramaya inandım ama benim isteklerimi hangileri karşılıyor bilemedim, neyse kriterler şunlar;

- Referans olarak death note'u alıyoruz çünkü kendisi izlediğim ve beğendiğim tek anime (pokemon, tsubasa, vs hariç tabi onları çizgi filmden sayıyorum.)

- Ev arkadaşım one piece ve naruto izliyordu ama beni hiç sarmadı onlar o ne öyle yaa...

- Animenin uzunluğu da mümkünse öyle 2357290384029348021492 bölüm olmasın. Başı kıçı belli olsun. (ör: death note)

- Son olarak konusu böyle vıcık vıcık aşklı değil de daha çok zeka gerektiren kurgulara bağlı olursa (ör: death note) çok makbule geçer.

Evet bu saydıklarıma uygun bir anime önerebilirseniz size milka çilekli yoğurtlu alabilirim iftarlık olarak. (:

 
elfen lied vardır bi. hem de kısacıktır, hemen biter. çok zeka gerektirmez ama izlemesi keyiflidir.


  • devilred  (05.08.11 18:57:43) 
Baccano! olabilir. Anlatımı ve kurgusu böyle bir değişik, izlemesi eğlenceli ve de kısa.


  • wish i could find a way to disappear  (05.08.11 19:15:14) 
Higurashi No Naku Koro Ni

Zeka, karışık senaryo, başı sonu belli anime. Kaptırırsan gidiyor. Sadece ilk 3 bölüm biraz sıkıcı gelebilir. Daha sonra akıyor. Sakın şirin ve sevimli gözüktüğüne bakma, arada öyle geriyor ki adamın götü atıyor valla.

Bir de Monster var. Almanya'daki Japon bir doktoru anlatıyor.
  • g man  (05.08.11 19:19:24) 
full metal alchemist güzeldir, hem çok uzun da değil.


  • cygnet  (05.08.11 19:20:25) 
kesinlikle baccano senin aradağın Değil!

code geass öte yandan death note dan sonra ikinci büyük olarak gelir. süperdir çılgındır zeka ürünü ve küstahlık çocuğduru. öyle güzel bir animedir.
  • wessago  (05.08.11 19:50:57) 
arkadaşım ben de death note ile bu anime olayını sevdim, bana da çok tavsiye ettiler narutordur, elfen lied dır, full metal dir...

sana tavsiyem ergo proxy olabilir - ki kısadır ve özdür...

bir de bleach var, şu an 330 civarı oynuyor, evet uzun ama güzel anime, 20 bölüm sıkıcı ilk baştan sonra ana konuyu kavrayınca aradaki ilgisiz bölümleri de atlarsan çok bölüm kargaşasından kurtulursun...

bir de toriko var, yeni bu, 15. bölümü çıktı geçenlerde, o da eğlencelik iyidir...
  • nucleon  (05.08.11 19:52:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.