[]

torrent upload sorunu

upload yapmam gerekiyor ratio derdi yüzünden. dosya popüler bir dosya torrent sitesinde, yani download eden bol. ama ben upload yapamıyorum, ya hiç yok ya da 1 kb'ı geçmiyor. ayarlarıyla oynamıştım torrentin biraz, ama dosyalar vs. silinmesin diye kaldırıp kuramıyorum tekrar, default settings diye bir şey de bulamadım. ne yapmam gerek? optimum ayarlar nelerdir utorrentte?

not: downloadda sorun yok. internet 8mb'e kadar olanlardan. bu sorun da yakın zamanda başladı daha önce yoktu.


 
utorrent i aç en alt sağ tarafa in u: yazdığını görürsün sağ tıkla limitsizi işaretle.


  • mevrin  (05.08.11 02:05:33 ~ 02:05:41) 
büyük ihtimalle durumun sebebi port yönlendirme yapmamandır.

burdan yardım alabilirsin: www.bitturk.net
  • yakuza123  (05.08.11 02:06:43) 
sağ altta sarı ünlem mi var yeşil tik mi var ona bak.

mevrin'in dediğini kontrol et, ve leecher sayısına bak, eğer leecher az seeder bolca ise sizin seed yapmanıza pek gerek yoktur
  • bonjurkes  (05.08.11 02:07:15) 
o kadar acemi değilim yahu, limitsize alıyorum uploadı, hatta downloadı kısıyorum upload için. yeşil tik de var. downlaodda hiç sorun yok her zamanki hızda iniyor o yüzden porttan olduğunu da sanmıyorum. ki daha önce böyle bir sorun yoktu portla falan da oynamadım hiç yakın zamanda. dediğim gibi ayarlarla oynadım bi ara onlarla ilgili sanırım.


  • copadam  (05.08.11 02:18:24 ~ 02:18:51) 
leecher seeder oranına baktın mı? 500 seeder 2 leecher varsa upload yapmaman normal


  • bonjurkes  (05.08.11 02:44:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.