[]

kyk kredileri yazın da tam yatar mı?

bir tanıdığın kızı annesine normalde 240 lira olan kredisinin yazın 110 lira olarak yattığını söylemiş.bana annesini fena kandırmış gibi geldi ama emin olamadım bilen var mı?




 
Kandırmış maalesef.240 tl olarak yatar.


  • free bird  (04.08.11 02:22:11) 
güzel yalan. takdir ettim.


  • jangara  (04.08.11 02:23:14) 
teşekkür ederim.peki bu durum annesine nasıl anlatılır.işin kötü yanı kadın borç harç içinde zaten.


  • damla cikolata  (04.08.11 02:25:07) 
kızla konuş annesini karıştırma


  • 05  (04.08.11 02:26:20) 
Bence de kızla konuş direkt,"öğrendim ki paranın yarısını cebe atmışsın,ailene söylemeden"gibi emin bi giriş yap ki kız da senin her şeyi bildiğini sanarak itiraf etsin.İhtimal doğru çıkarsa da güzelcene bi konuş.Annesine olan olmuş zira.


  • stnbull  (04.08.11 02:40:38) 
annesi biraz cahil bir kadın ama kızını okutabilmek için durmadan çalışıyor bu kız ise gidip saçını sarıya boyatıyor işte renkli lensler alıyor falan.kızla konuşsam ne diyebilirim ki benden 1 yaş küçük sadece pek beni 'takacağını' sanmıyorum.öte yandan annesine de söylemek istemiyorum çok üzülür kadın.


  • damla cikolata  (04.08.11 02:43:44) 
Valla tanıdığınmış afedersin ama tam bi malmış kız zira hiç hazzetmem öyle insanlardan.Madem iki taraf da yaş karışma diycem ama yine de üzüldüm kadına,öğrenirse kızının icabına bakıcaksa eğer git söyle.


  • stnbull  (04.08.11 02:49:41) 
bence kızı da yargılamakta bu kadar aceleci olmamalıyız, belli ki onun da farklı sıkıntıları var, dışarıdan bakıldığında çok gereksiz görünen bu harcamalar onu belki oyalıyor, biraz da olsa dertlerinden uzaklaşması için ona fırsat sağlıyor, belki de psikolojik olarak rahatlatıp daha ciddi sorunların ortaya çıkmasını engelliyor, ailesi bu durumdayken bunları yapmasını olgun bir insan olmaması veya sorumsuzlukla değil başka sebeplerle ilişkilendirmek gerekli bence, ayrıca genç yaştaki bir kadının en doğal istekleri bunlar bence yaşının gerektirdiklerini yapıyor, ben olsam ona akıl vermek yerine halden anlamaya çalışırdım


  • freebird5406_2  (04.08.11 02:58:52) 
@free belki haklısın halden anlamaya çalışma konusunda ama bu kızın babası yok annesi kızını okutabilmek için kaç yaşında otellerde temizlik yapıyor yurt parasını ödeyebilmek için borç alıp derde giriyor bu durumda kızın biraz daha anlayışlı olması halden anlaması gerekmez mi? yani çok kötü bir şey bunu söylemek ama kadın şu an 10 liraya bile muhtaç.

cevaplar için çok teşekkür ederim herkese sonuç olarak ben yarın önce kızla konuşmayı eğer laftan anlamazsa da annesiyle konuşmayı düşünüyorum ya da annem annesiyle konuşur o daha uygun.
  • damla cikolata  (04.08.11 03:11:12) 
kyk bursları da kesilmedi az önce baktım tüm yaz kesintisiz almışım.


  • foobar  (04.08.11 09:46:13) 
Kızın aldığı ve sonradan ödeyeceği kredinin miktarı konusunda yalan söylemesi niye başkasının umrunda olsun ki?


  • theodor  (04.08.11 10:36:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.