[]

istanbulda alışveriş

isveçten bi kız arkadaşım gelecek istanbulda avrupa yakasında alışveriş yapabileceği alternatif hoş güzel beğeneceği tarzda -kendisi 19 yaşında- fiyatları aşırı uçuk olmayan mağazalar arıyorum, ilk istiklale gidicez merak ediyormuş o civarlarda olursa daha iyi olur ama illa şurda bi yer var çok iyi derseniz o da olur




 
yurtdışından gelen arkadaşlarım ilk ünlü markaların imitasyon ürünlerini sormuştu, kendilerini galata ve terkos pasajlarına götürdüm, hazine bulmuş gibi sevindi. oralara bakabilrisiniz bence.


  • in vino veritas  (04.08.11 00:10:47 ~ 00:46:37) 
cevahır bi metroya bakar yada ıstınye parkta iyidir


  • cmr_sa  (04.08.11 00:12:48) 
tabi ki mango ve outleti
terkos pasajı
tünelde bershka falan da var da çok ilgisini çekeceğini düşünmüyorum.
clandestino vardı böyle bohem, salaş tarzlara uygun yerini bilmiyorum.

aklıma gelirse eklerim.
  • saclarimdaki papatyalar  (04.08.11 00:18:30) 
yurtdisindan gelen bir arkadasi avrupa'da da bulunan markalari gostermek pek mantikli gelmedi. turkiye'ye ozgu urunlerin satildigi yerleri ozellikle de pasajlari gezdirmeni tavsiye ederim.

tarkos pasaji, atlas pasaji vs. ille de marka diyorsaniz, mavi jeans vs tavsiye ederim.
  • emfuzi  (04.08.11 00:32:32) 
h&m e götürün, onların ülkesinde fiyatları pahalı oluyor. Özellikle tekstil ürünleri burada daha ucuz


  • bonjurkes  (04.08.11 00:35:17) 
kapalı çarşıya götür ama çakma malları vitrine koyduklarını sanmıyorum. sormanız gerekbilir.


  • darknum  (04.08.11 01:03:58) 
stradivarius'un tarzına bayılır isveçli kızlar haberin olsun.


  • olivia  (04.08.11 01:25:35) 
forum ıstanbul a gotur ıkeada ısvec koftesı yedır


  • nekodunlangafana  (04.08.11 01:27:51) 
kapalı çarşı bide istinye park.


  • fuskiyenin oglu  (04.08.11 01:43:06) 
kızla tanıştır biz gezdirirz panpa. sen yorulma.


  • beyteper canavari  (04.08.11 04:06:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.