[]

Fender Strat ile Hangi Amfi + Hoparlör

Evet, belki de en çok sorulan enstrüman sorularından biri ile karşınızdayız.

Strat USA Deluxe + Processor + kulaklık ile bazen de Roland Micro Cube ile takılan biriyim.
Daha çok clean-tone çalan biri olarak 500-750TL civarında bir amfi almak istiyorum. Danıştığım arkadaşlar Marshall MG50/100DFX 'i önermiyorum dediler.

E peki neyi öneriyorsunuz? ( Lambalı veya transistörlü kabin+amfi kombo olarak)

Şu anda bir yandan EL34 kullanan bir lambalı amfi yapıyorum. Eminence Legend 1258 12" 75Watt hoparlör alacağım. Ama yine de hazır bir amfi bulundurmayı da istiyorum.

Bir de gitarla kullanılabilecek kaliteli kablosuz kulaklık önerilerine açığım. Hem de sonuna kadar.

 
rolandlara bak bence.


  • Barki  (02.08.11 11:14:31) 
kablosuz kulaklık modelleri hakkında bilgim yok ama kablolu olarak sony mdr-v6 baya iyidir. onun dışında grado, sennheiser, audio technica, akg gibi markaların eğer varsa kablosuz kulaklıklarına bakabilirsiniz, iyi markalardır. grado kulaklıkları öneriliyor genelde gitarla birlikte kullanmak için.


  • insantaklidiyapanmaymun  (02.08.11 11:24:21 ~ 11:30:45) 
Fender marka müthiş sesleri olan amfiler gördüm. Deneyerek alacaksan fender amfilerini de dene.


  • vexations  (02.08.11 11:40:10) 
laneyleri dene clean / crunch çalıyorsan. lambalı, transistörlü kafa-kabin; hebisinin cleanleri hakiki cleandir. hakiki ingiliz cleani.


  • cgcore  (02.08.11 12:17:41) 
mygitar.com a bak istersen sor oraya bir cevap alirsin bu arada gitara nekadar para verdin ?


  • Kozmik_Rakun  (02.08.11 12:18:19) 
@kozmik_rakun: Gitarı Amerika'dan getirdim. 1000$ civarı birşey vermiştim iki yıl önce.

@cgcore: Bir model adı önerebiliyor musun?
  • nop  (02.08.11 13:03:29) 
laney diyorum.


  • odanesi  (02.08.11 13:06:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.