sorum su: futbol sahalarinda cimler sekilli ya (mesela samiyeninki kalin cizgi) onlari nasil yapiyrlar? nasil ayri renk yapabiliyorlar daha dogrusu?
sorum su: futbol sahalarinda cimler sekilli ya (mesela samiyeninki kalin cizgi) onlari nasil yapiyrlar? nasil ayri renk yapabiliyorlar daha dogrusu?
0
çimler farklı yöne doğru biçildiği için oluyor sanırım
0
çimleri farklı uzunlukta kesiyorlar.. daha koyu daha uzun.. daha açık daha kısa..
0
hareket saati gecmis otobus kaptani
(
11.05.08)
ben de ısıtma sisteminden kaynaklandığını duymuştum
0
tamamen otun renginden kaynaklanıyor. bahçeye eker gibi tohum ekmiyorlar. altındaki köküyle toprağıyla halı gibi getirip yayıyorlar sahaya. e şeritler halinde bir takım açık, bir takım koyu koyu getirip öyle yayıyorlardır. kimi yerlerinin uzun bırakıldığını veya ütsünde deli gibi tepinildiği halde biçilme yönünün bozulmamış olacağını sanmıyorum.
0
cımlerın bırazını uzun kesip bırazını kısa kestıklerı zaman topun yonunu veya hareket hızı degısmıyor mu pekı? yada etkısı olmaz mı? nası ya?
0
Uzun kısa olayı yanlış. Otun rengi olayı da fantastik bir düşünce olmuş. Neyse;
www.grounds-mag.com
0
ravioli@
türkiyedeki futbol sahalarının zemininde ısıtma sistemi mevcut değil.
0