[]

Usb modemi vınn yapmak.

şimdi ben de bir tane suudi arabistan'ın mobily firmasına ait usb modem var, ben bunu türkiyeye getirsem tcell sim card taksam çalışır duruma nasıl getiririm ? program falan mı atılması gerekir içine ? bilgisi olan var mı acep.




 
büyük ihtimalle olmaz hani bi yerden wınnın programini bulsan bile o chiplerin içerisinde İMEI numarası var problem ordan kaynaklanır dediğin şeyi biliyorum çindeki arkadaşim tablet pc için bana usb sim kart göndermişti biraz problem çikti daha farkli bir sistem.


  • Ban-Kai  (26.07.11 16:01:37) 
ya ama sim locked falan değil ki herhangi bir sim cardla çalışıyor bu, taahhüt vs hiçbir şey yok yani.


  • ekaterina  (26.07.11 16:22:54 ~ 16:23:05) 
o önemli değil ama oranin ülke kodlari ile programlanmiş yani simlocked olmasa bile bizim kullandığımız sim sistemi ile onlarinkinin uyuşacağını düşünmüyorum. yani getirirsin cihazı burada usb aygıt olarak kullanırsın sen onu getir arkadaşindan falan vınn bul içine atmayi dene programi büyük ihtimalle olamaz çünkü dediğim gibi bizdeki connect kartlarim İMEI numarası bulunuyor dediğim gibi zor iş ama para falan ödemeyeceksen getir gitsin.


  • Ban-Kai  (26.07.11 16:34:19) 
sim kart uyuşsa bile tıpkı yurtdışıdnan getirilen telefonlar gibi pasaport kaydı yaptırman gerekir yoksa imei'si bloke olur.


  • iterator  (26.07.11 16:51:47) 
İMEI alsa bile yazılım kodları önemli hani şöyleki atıyorum samsungun işletim sistemi nokianinkinde olmaz android gibi açik kaynakli birşey değil sen imei kendinede alsan olması zor olur senin trdeki sim kartı destekleyebilirmisi mesela 3g desteklenen telefonlar gibi düşün veya hattın 3gyi desteklemesini düşün trdeki simin hattı tanımazsa problemli olur bosu bosuna 2-3 tllik bi cihazı imeini üstüne almana gerek yok diye düşünüyorum.


  • Ban-Kai  (26.07.11 17:20:19) 
google da 3g modem unlock diye arat.ama pasaporta kaydettirmen lazım modemi.


  • keller  (27.07.11 05:20:49) 
bu kadar kasıcaksa hiç gerek yok ya, öyle merak etmiştim, parasını verir alırım bi vınn daha iyi :)


  • ekaterina  (31.07.11 15:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.