[]

sağ kol ağrısı

arkadaş sabah kalktım sağ kolumda bir ağrı var belki üzerine yatmışımdır geçer falan dedim ama hala geçmedi.neden ağrır kol acaba?




 
HBS gibi birşey olmuş olmasın kolunuza?


  • allanpoe  (23.07.11 13:31:27) 
o ne ola ki?


  • damla cikolata  (23.07.11 13:32:47) 
  • allanpoe  (23.07.11 13:36:21) 
dostum bi duş alsana belki geçer.


  • kya  (23.07.11 13:40:45) 
ilk defa duydum böyle bir şey ama olabilir tabi.doktora gidilir mi peki bunun için? yani sırf kolum ağrıyor diye doktora gitmek de biraz garip gibi?


  • damla cikolata  (23.07.11 13:40:52) 
soğuk suyla yıkadım bi ama değişiklik yok.çok sinir bozucu bir ağrı ne yapacağımı şaşırdım


  • damla cikolata  (23.07.11 14:01:07) 
hadi doktora artık.


  • kya  (23.07.11 14:10:00) 
yaaa hemen kemik kanseri olmamışsındır omuzların genişse ve yumşak yastıkta yattıysan vede sabaha kdr farkında olmadan sağkola çalışdıysan ondandır. benim hemen hemen her gün ağrır bazen uzun sürer bişeyin yok.


  • bulaşıksuyu  (23.07.11 15:44:06) 
belki çok kullanmaktan yorulmuş olabilir.
öyle bir şey olmasa da bazen ağrıyabiliyor. bir kaç kere bana da olmuştu anlam bulamadığım bi şekilde tek kolum neredeyse bi haftaya yakın bi süre ağrımıştı. elbette insanı biraz endişeye düşüren bir durum.

olabildiğince dinlendirmeye çalışın bence..

bir de damla çikolata'nın dediği gibi de sağ kolum ağrıyor diye doktora gitmek de garip değil mi...
  • remstan  (23.07.11 23:33:57) 
yahu sabahtan beri bekliyorum geçsin geeçsin diye geçmiyor lanet! bi ağrı kesici aldım hiç bir etkisi olmadı.değişik bir ağrı ya sanki kangren oluyormuşum gibi ( mi acaba?) dalga geçmeyin de ben şimdi gece uyumaya korkuyorum be


  • damla cikolata  (24.07.11 00:40:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.