[]

spor salonuna gidenler ?

simdi ben kilo vermek icin basladim 1 ay i gecti ama gram kilo veremedim.

acaba yanlis mi calisiyorum?

kardiyo icin once 20 dakika bisiklet sonra 15 dakika kosu bandi yapiyorum.

daha sonra da yarim saat kusur de kaslarimi calistiriyorum, cesitli makinelerle.

sonra biraz yuzup 5-10 dakika saunaya giriyorum,

sonra cikip eve gidiyorum.

diyet yapamiyorum ama az yemeye calisiyorum.

 
yedikleriniz önemli spordan daha fazla.
ben sadece günde 1 saat bisiklete biniyorum (sokakta) ve 1.5 ayda 8 kilo verdim.

  • ben smyrna  (17.07.11 07:22:51) 
normal ihtiyacın olan kalorinin biraz altına düşmelisin öğünlerinde ki kilo verebilesin, dakikalar şuanda yetersiz, bence artması gerek. makinelerle çalışmaktan ziyade kardiyo ve bisiklete daha çok ağırlık vermelisin kilo verebilmek için. bir de mutlaka düzenli beslen, spordan sonra kesinlikle yağlı yeme, kilo vereyim derken kilo alırsın.


  • gaipten gelen ses  (17.07.11 07:40:02) 
sıkılaşıyosundur. kilo o yüzden aynı kalır. ama yağ yakıyosun ve bu yakında görüntüne yansır. hiç durmadan devam et ;)

@deneme
30 dk bisiklet 30 dk koşuda duman olursun, çok fazla...
  • numbernine  (17.07.11 08:50:13) 
Programın doğru, o konuda bir sıkıntı yok.

Diyet yapmalısın. Spor sadece diyetin süresini kısaltır. Yoksa diyet yapmazsan pek bir yere varamazsın.
  • hiko seijuro  (17.07.11 08:50:49) 
spor yaparak kilo almak daha kolay bence. bunun nedeni spor yapanların "nasıl olsa spor yapıyorum, şu dürümü de götüreyim o zaman" düşüncesidir. kardiyo programın bence de uygun.
spor kilo verdirmez. yalnızca kilo vermenize yardımcı olur. kilo vermek istiyorsanız önce diyete başlamalısınız. az yemek değil, günlük kalori hesabınıza göre yaptığınız programı uygulamak gerek.

  • bugategonline  (17.07.11 09:32:11) 
ben de 3 haftadır gidiyorum. kilom aynı. ama göbek kısmı biraz incelmiş sanırım. kaslarda da sıkılaşma var. diyet yapmadan bu kadar oluyor demek ki.


  • hububrad  (17.07.11 10:19:25) 
Kardiyo için ısınman ve soğuman lazım. Öncedinde ve sonrasında yürüyüşle 10+20+10 yap.


  • 386 dx  (17.07.11 10:22:48) 
yemekleri hem pişirirken hem de yerken tuz atmayın. 1-2 hafta içinde 2-3 kilo verirsiniz. ama sağlıklı ve fit bir vücut için hem düzenli spor hem düzenli beslenme gerekli.


  • koskoca devletin adi osman lan  (17.07.11 10:25:05) 
high intensity interval training diye bir çalışma şekli var yağ yakımını yüksek seviyeye çıkarmak için. ben yürüyüş bandında 1 dakika 13 te koşuyordum 1 dakika 6 da yürüyordum sonra tekrar 1 dakikalığına 13 te koşuyordum 20-25 dakika boyunca böyle gidiyor. sonrasında bisikletle de aynı şekilde.bu arada kardiyo antremanı 30-40 dakikayı geçmemesi lazımdı diye bir şeyler hatırlıyorum.ama en önemlisi tabiki beslenmen :D


  • emrhn  (17.07.11 12:45:32) 
boğazını tut , az az ve sık sık ye, yağlı tuzlu şekerli gıdalardan ve içeceklerden uzak dur. çatır çatır kilo verirsin. :) boğazı tutmadan spor pek de beklendiği kadar kilo verdirmiyor.


  • physcos physcos  (17.07.11 16:04:52) 
beyler bir sey eklemeyi unutmusum bende inanilmaz derecede terleme durumu var kucuklugumden beri.

soyle soyliyim, bildigin musluk gibi akiyor ter, spor salonuna belki 100000 kisi geliyosa bir kiside bunu gormedim.

her neyse, 30 dakika kosu bisiklet falan demisler onlari yapmam mumkun degil su an ben sinirlarimi zorluyorum bittigim an birakiyorum her ne yapiyosam. kiloluyuz yani 3-5kilo fazlam var durumu degil :)

tek kaniya vardim bundan boyle az yiyecem gunde 2 ogun yiyorum zaten bekar hayati. bir de ivirziviri kesicem. ama fena sivi tuketirim ben bu terleme durumundan dolayi, onu kesebilecegimi sanmiyorum

bir sorum daha var mekik onemli mi gerek var mi? yoksa makinelerin biri mekik gorevi goruyor o yeterli mi? cunku makineyle cok daha basit normalden bu gobegi kaldirmak :)
  • inancsiz deve  (17.07.11 16:45:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.