[]

otobüs duraklarındaki adamlar

bu adamların yaptığı iş tam olarak ne? nereye bağlılar ve neyi koordine ediyorlar? (sürekli cep telefonu ile konuştukları için soruyorum)




 
otobuslerin kalkis/varis saatlerini kontrol ediyorlar, denetliyorlar diye biliyroum. hareket amirligi diye geciyor. iett'ye baglilar.


  • nawres  (14.07.11 22:05:31) 
Minibüs duraklarındaki adamlar da genelde orta yaşlı, çevresi tarafından sevilen ve işsiz kalınca o göreve yerleştirilen amcalar oluyorlar, her geçen minibüs 1 lira veriyor falan


  • roket adam  (14.07.11 22:28:47) 
avcılarda e5 üzerinde bi tip var bu aralar dediğin gibi. sanki durak mafyası tadında bi şey, büyükçekmece tarafına giden otobüslerden toplayabildiği kadar topluyor, hayır bi şey yaptığı da yok, anca telefon elde konuşuyor. bazı muavinler para vermemeye çalışıyor ama yanaşıp istiyor bizimki. otobüslere yolcuları yönlendiriyor sanki ama onu oraya kim koymuş bilmiyorum. bundan bi önceki daha iyi yolcu topluyordu.


  • bumbum  (14.07.11 22:50:41) 
benim denk geldiklerim iett'ye bağlı ve denk geldiğim her zaman, duraktan vaktinde kalkmayan veya ara duraklarda dakikalarca bekleyen özel halk otobüslerini dürtüyorlar.


  • tedirginlik hucresi  (15.07.11 00:15:16) 
otobüs duraklarında olan adamlar halk otobüslerini denetleyen adamlardır. bunların kendi kurdukları bir mekanizma vardır. dakika ile i$ yapaıyorlar aslında. duraklarda sallana sallana adam toplamak falan kızdıkları hareketlerdir.

iett'nin denetimlerinden ziyade bu daha önemlidir bu halk otobüsleri için.
  • robinbook  (15.07.11 01:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.