[]

Profilo AVM Çevresi Nasıldır?

Ev satın almak için bakınırken hep karşıma çıkıyor. Ama bir türlü muhit açısından emin olamıyorum iyi midir, kötü müdür diye.

Bilgi verebilecek olanlara müteşekkirim.


 
orda evler hep got gote panpa. kendin kalmayip ogrenciye falan kakalayacaksan kiraya verip alinir. ama kalmayi dusunuyosan gerek yok bence, baska yerlere bak.


  • nawres  (14.07.11 11:06:00) 
Sıkış tepiş, her yer yokuş, dar sokaklar, kalabalık. Ama her yere yakın, merkezi, kiraya vermek ve yatırım için gayet uygun.

Diye düşünüyorum.
  • sustain  (14.07.11 11:07:22) 
Gülbağ çevresi diye aratırsanız gerekli sonuçlara ulaşabilirsiniz.
Sizin yaşayış tarzınızla alakalı bir durum aslında, muhafazakarsanız problem yok.
Cadde üzerinde yaşayacaksanız biraz daha rahat.
Her gece eve yabancı birisini getirecekseniz problem yaşayabilirsiniz.
Ama ev sahibi bu konuda önemli etken.
  • koskoca devletin adi osmanli len  (14.07.11 11:09:36) 
iş yerim orada. şöyle özetleyeyim.

gayrettepe'ye yakın olan taraf güzel. mecidiyeköy'e yakın olan taraf (gülbağ) kötü.
  • deckard  (14.07.11 11:17:36) 
Gülbağ'ı biliyorum elbette. Pek düşünmüyorum orayı zaten. Teşekkürler.


  • dungangadunganga  (14.07.11 11:22:01) 
dostum hiç bulaşma derim. şehir merkezi olsa da insan yeşillik görmek istiyor. her yer bina. yapı kredi plazaların hemen arkasında yer alan emlak konutlarını tavsiye ederim. ya da levazım tarafları. param bok gibi dersen ulus parkının çevresi daha süper tabi. =)


  • patlak fermuar  (14.07.11 16:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.