Giriş
(7)

şile ağva bütçe otel pansiyon.

inuterooo
. beyler soru açık. avşa nası bu arada avşa güzel mi, yengeyle gidilecek fakat.
. beyler soru açık. avşa nası bu arada avşa güzel mi, yengeyle gidilecek fakat.
0
inuterooo
(13.07.11)
soru açık derken? :)
bütçe nedir? hafta içi mi haftasonu mu?
0
vejeteryan vampir
(13.07.11)
ucuz yani : ) . maksimum 50 tl falan gecelik
0
🌸inuterooo
(13.07.11)
valla harika ötesi muhteşem bi yer masal dünyası gibi bi yer yani
edit: ama öyle geceliği 50 liraya öyle masal yerler olur mu bilemem o masal hansel le gratel e dönebilir yani :)
0
sevii
(13.07.11)
hayatimda gittigime pisman oldugum tek yer avsa adasidir, gittigim gunun ertesi kosarak uzaklastim, hele sevgiliyle allah korusun.bu solediklerim belli bir duzeyin uzerinde zevkleriniz varsa gecerlidir,sevende cok sever yani.
0
cairo
(13.07.11)
ağva için ben de araştırma yapıyorum iki gündür, şimdiye kadar bulduğum en ucuz otel 75 tl kişi başı: www.agvaormanevleri.com
başka bir yer daha bulursam (daha uygun) haber veririm. (siz de bulursanız bana haber verin, ben de arıyorum dediğim gibi :) )
0
vejeteryan vampir
(13.07.11)
tamamdır teşekkürler : )
0
🌸inuterooo
(13.07.11)
ben bu ormanevlerine gitmistim kiz arkadasimla. guzel yer, sessiz sakin tam kafa dinlemelik, bi tane kucuk havuzu da var. sahile uzak ama. yurume mesafesinde degil. ama isterseniz otelin araci sizi goturup birakiyor, aksam da gelip aliyor.
0
nawres
(18.07.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.