[]

Dergiye yazılacak konu bulamama.

Gayrimenkul sektörü ile ilgili bir yazmam gerekiyor bir dergiye.
Konu önerileri bekliyorum. ciddi anlamda aklıma bi bok gelmiyo.

not: en azından bir gün tepede kalırsa minnettar olurum.

 
emlakcilarin ekseriyetle serefsiz olmasi konusunda yaz panpa.


  • nawres  (08.07.11 01:18:39) 
İlk aklıma gelen şey: 3. köprünün yapılmasıyla o muhitteki gayrimenkul fiyatlarının yükselmesi oldu. Tabii bu konu, büyük bir yapı inşaasıyla, o çevredeki gayrimenkul fiyatlarının fahiş fiyatlara yükselmesi ve sebepsiz zenginleşme olarak da genişletilebilir.


  • rosebud  (08.07.11 01:22:17) 
@nawres: emlakçılar için çok güzel ıslatılmış budaklı meşe odunlarımız var.
@rosebud: bu konuyu başka bir arkadaşım yazdı. ayrıca geniş bir araştırma istiyor.
@istanbul'da arazi fiyatları çok ucu açık bir konu. toki ile ilgili hergün bir ton makale yazılıyor. çılgın proje ile ilgili bir şeyler olabilir ama bak. manipülasyondan filan bahsederim.
  • teritori  (08.07.11 01:27:10) 
bence "lüks konut" ve "ayrıcalıklı yaşam" konseptini, uydukent oluşumunu yaz. her şeyden önce istanbulda bu kadar zengin var mı abi hayret ediyorum ben. kim alıyor bu kadar evi?

toki olayında da mesela bu kadar talep nasıl oluyor da oluyor nüfus bu kadar var mı konut ihtiyacı bu kadar var mı çok şaşırıyorum.
  • esenboga  (08.07.11 01:41:50 ~ 01:42:37) 
remaxın kuruluş sürecini anlat.


  • borzoi  (08.07.11 02:06:14) 
@borzoi: bak bu konu gerçekten güzel. remax öelinde olmasa da kurumsal emlakçıların nasıl piyasada bu kadar hakim olduklarına dair bir yazı olabilir.


  • teritori  (08.07.11 02:15:38) 
buna benzer yazılar yayınlandı gerçi ama kuruluş süreci emlak piyasısındaki açıklar eskidjinin tutmaması var bi sürü konu hacı geniş düşün.


  • borzoi  (08.07.11 02:18:56) 
bu kadar inşaatın sonu nereye gidiyor diye yaz hacı. her yer mı ınsaat olur amk


  • kreider  (08.07.11 02:19:49) 
bu toki konutlarının gelecekte gettolara dönüşmesi gibi sorunlar da var. o da olabilir bak.


  • teritori  (08.07.11 02:27:53) 
son zamanlarda artan evlerin (inşaat ve bitmiş evler) normal ev fiyatlarını giderek aşağı çekmesine bağlı olarak, artan mortgage kredileri ve bunların amerikada olduğu gibi yeni bir krize yol açıp açmayacağını (bence açar bi nevi self destruction) yazabilirsin.


  • buffy de vampir sayilir  (08.07.11 04:03:06) 
Bir evin fiyatı, evde yapılan ufak değişikliklerle nasıl arttırılır. BBC de sırf bunun için program vardı.


  • janavarorion  (08.07.11 09:53:15) 
  • efx  (08.07.11 14:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.