[]

internette ders anlatımı

selamlar herkese öncelikle şimdiden yardımcı olmaya çalışacak herkese teşekkür ederim...benim sorum şu belli başlı yabancı üniversitelerin(ivy league veya ingilterede ki oxford lse falan gibi)işletme bölümüyle ilgili derslerini internetten izlemek gibi bir olanağımız var mı?mesela harvard da işlenen bu bölümle ilgili bir dersi internetten bulabilirmiyiz?




 
ocw.mit.edu MIT
Umarım yardımcı olmusumdur ben yogun sekılde bu sıteyı kullanmaktayım.

  • amaltheia  (01.07.11 22:53:59) 
academicearth.org bu site de candir


  • 1lisan1insan  (01.07.11 22:56:44) 
bi de khanacademy vardı


  • akruban  (01.07.11 23:23:14) 
  • amaltheia  (01.07.11 23:50:07) 
m.i.t ninkine baktım ama o kadar karışık ki :( herşeyi karman çorman sırasız bir şekilde yerleştirmişler önce hangi dersi dinlemem gerekir hangileri 1. sınıf hangileri 4.sınıf dersidir belli değil kafam çok karıştı..yardımcı olabilecek kimse var mı?


  • senrahatol  (01.07.11 23:58:04) 
mit'den

management(bu nedir ki hakkaten?); ocw.mit.edu
ekonomi; ocw.mit.edu

ikinci soruyu görmemişim. undergraduate'ten en güncel gördüğün konulara bak bence :/

ders notları şurda en azından bunlar srayla. ocw.mit.edu

harvard'ın açık sistemi yok dersler için.
  • hia  (02.07.11 00:30:31 ~ 00:34:49) 
@hia onu zaten ben de gördüm de bunların sıralaması nedir 100 tane ders var hangisi nedir ne değildir belli değil ama


  • senrahatol  (02.07.11 00:33:59) 
(bkz: ttc)'ye de bir göz atmakta sayısız faydalar vardır.


  • kullanıcı adı  (02.07.11 01:07:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.