[]

notebook tavsiyesi

bilgisayar almak üzereyim üstün körü araştırmalarım sonucu şu ikisinin arasında kararsız kaldım. alacağım yerde ikisi aşağı yukarı aynı fiyat (1700 küsür ytl)
o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. bu iki modelin dışında yakın fiyattaki modellere de açığım.

www.webdenal.com


www.weblebi.com

 
ekşi duyuru ara: acer :) abi sakın alma, uzak dur, arama sonucunda çıkacakların haricinde, kimileri yeni kasalar falan iyi diyor ancak 3 ay önce arkadaşın aldığı laptop şu an iş makinası gibi ses çıkarıyor ve açılması neredeyse 10 dakkayı buluyor.
acer harici hepsi olur hatta arçelik beko falan bile daha iyidir.

tavsiyem asus, bi arkadaşta var almanyadan gelen biri, cidden süper laptop, tık yok yakılma yok, ekranıda gayet iyi ve sanırım 1700 e bulunur.
  • alchemistt  (22.04.08 22:02:40) 
  • trimpot  (22.04.08 22:24:01) 
model tercihlerine karismiyorum ama vatan bilgisayar ve bimekste yarin cok guzel indirimler var. birinde %25 digerinde %30.


  • mandayuvasi  (22.04.08 23:57:45) 
hepsiburada'da toshiba'nın bazı modellerinde kdv indirimi var. (1 haftası var)
Teknosa'da da vardı ama baktım hepsiburada 20-30 ytl daha ucuz.

bu arada acer kullanıcısıyım. sanırım biraz şansa oluyor bu modeller. benimki iyi, aşırı ses filan yok, sadece fazla ısınıyor ona da alıştım
  • supergirl  (23.04.08 00:09:11) 
asus da alma. heryeri dokuluyor ilerde. fani durmadan calisiyor beynini patlatiyor. kendi bios updateleri bile hatali p..nklerin.

toshiba al hp al rahat et
  • safepassage  (23.04.08 01:27:14) 
toshiba bencede 3 bilgisayarımda toshibaydı bu güne kadar başka bir alternatif düşünemiyorum açıkçası.


  • omer460  (23.04.08 03:38:20) 
packard bell çok sağlam bilgisayarlar üretiyor. müşteri hizmetleri de gayet iyi. aklında bulunsun.


  • dont go to england  (23.04.08 15:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.