Giriş
(8)

Yurtdışı Atm'den para çekmek.

unspokenlies reloaded
Selam Panpalar, şimdi soru şöyle oluyor aslında,Diyelim ki yurtdışında pek nakit taşımak istemiyorsunuz, oradaki atm'lerden kendi hesabınızdaki paradan çekerseniz bunun masrafı falan nedir?
Selam Panpalar, şimdi soru şöyle oluyor aslında,

Diyelim ki yurtdışında pek nakit taşımak istemiyorsunuz, oradaki atm'lerden kendi hesabınızdaki paradan çekerseniz bunun masrafı falan nedir?
0
unspokenlies reloaded
(29.06.11)
bankadan bankaya değişen bir durumdur. türkiye'de kullandığınız banka da önemli, yurtdışında para çektiğiniz banka atm si de önemli. ben bir kere almanyada 100 euro çekmiştim deutsche bank'tan, türkiye'deki bankam garanti'ydi. 15 euro ücret almışlardı.
0
servicio
(29.06.11)
Ben burada HSBC'den hesap açtırdım İngiltere'deki HSBC'den çekmek için. Türkiye'den masraf alınmayacağını ama İngiltere'deki bankanın ayrı bir tüzel kişi olduğu için işlem ücreti düzenlemesinin farklı olabileceğini söylediler.
0
matematik
(29.06.11)
her bankaya/ülkeye göre değişiyor, ancak deneyimlerim gösterdi ki bankanın aldığı komisyon 20 euro da çeksen 200 euro da çeksen hep sabit. O yüzden atm yi mümkün olduğunca az kullanmaya çalışman yararına olur diye düşünüyorum.
0
wendyangelamoiradarling
(29.06.11)
o iş pek adam akıllı çalışmıyor. en güzeli gittiğin ülkede kendi adına bir banka hesabı açtırmak ve o bankanın sana verdiği banka kartını kullanman. ben kanadaya giderken hsbc hesabı açtırmıştım. orada da kullanırım diye ancak 1 sene boyunca hesabımdaki paraya ulaşamadım bile. neden? çünkü buradaki turk hsbc bankasının bana verdiği kart visa idi oradaki hsbc subelerinin atmleri ise mastercard idi (ya da tam tersi hatirlamiyorum) gittigin ulkede hesap actir.
0
crystalsoul
(29.06.11)
(git: 263400)
0
inheritance
(29.06.11)
Garanti ve Finans bankasında hesabım var bu arada.
0
🌸unspokenlies reloaded
(29.06.11)
Yunanistan'da Ziraat Bankası kartını kullanıyordum hep. Çekilen miktarın yüzde ikisi kadar komisyon alınıyordu o kadar. Dolayısıyla çok cüzi olduğu için orada hesap açmaya vs. uğraşmama gerek kalmamıştı. Ama diğer bankalar eminim daha pahalıdır.
0
twang
(29.06.11)
belki lazım olur diye burada da bulunsun:

www.eksiduyuru.com
0
bay bomba
(11.08.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.